All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

UltrabooksΝέα

ThinkPad Yoga με business-ready λειτουργίες

Δανειζόμενο τον “flip and fold” σχεδιασμό του Yoga, και τις 4 λειτουργίες του, το ThinkPad Yoga δημιουργεί το δικό του χώρο για τους πελάτες των επιχειρήσεων με την απόδοσή του, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και παραγωγικότητας και τις επιλογές προσαρμογής.

Το 12,5 ιντσών, από κράμα μαγνησίου, ThinkPad Yoga προσφέρει μια εκπληκτική και έντονη multimedia εμπειρία ξεκινώντας με τις επιλογές της Corning Gorilla Glass HD IPS ή FHD IPS οθόνης με Windows 8.1. Για μια ευέλικτη εμπειρία αφής, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία 10-finger touch ή το μεγάλου μεγέθους γυάλινο trackpad ειδικά σχεδιασμένο για χειρονομίες.

Σχεδιασμένο για μέγιστη άνεση σε όλα τα modes, το ThinkPad Yoga διαθέτει ένα μοναδικό “lift and lock” σύστημα σχεδιασμένο για το tablet mode που σηκώνει και κλειδώνει αυτόματα τα κουμπιά του πληκτρολογίου για καλύτερη αίσθηση. Επιπλέον, το ThinkPad Yoga διαθέτει το διάσημο ThinkPad πληκτρολόγιο με το προαιρετικό φωτιζόμενο μοντέλο και τα μοντέλα με λειτουργία Near Field Communications (NFC) για να μοιράζεστε εύκολα τα δεδομένα μεταξύ των συσκευών.

Το ThinkPad Yoga διαθέτει τις βασικές τεχνολογίες που χρειάζονται οι επαγγελματίες χρήστες: δυνατότητα επιλογής επεξεργαστή 4ης γενιάς Core i7, μέχρι και 1 TB χώρο αποθήκευσης, ο οποίος ισοδυναμεί με 500 ταινίες DVD, και μπαταρία που έχει διάρκεια ζωής, μέχρι και μία μέρα. Το ThinkPad Yoga ανταποκρίνεται επίσης στο voice input, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν chat σε προγράμματα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, να παίζουν τη μουσική τους, αλλά και να αναζητούν ό,τι θέλουν στο διαδίκτυο, χωρίς να κουνήσουν το δάχτυλο τους! Και για ένα διευρυμένο χώρο εργασίας, το One Link dock της Lenovo, που διατίθεται ξεχωριστά, παρέχει θύρες USB, μία mini-HDMI σύνδεση, Gigabit Ethernet και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed