Η LG παρουσιάζει all-in-one PC

Η LG Electronics στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2013 στο Βερολίνο, θα παρουσιάσει το IPS 21:9 UltraWide All-In-One PC (μοντέλο V960), διεκδικώντας μερίδιο σε ένα καινούριο πεδίο της αγοράς PC.

Tο IPS 21:9 UltraWide All-In-One PC είναι ένας προηγμένος επιτραπέζιος υπολογιστής με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι οθόνες 21:9. Tο μοντέλο V960 με Windows 8, έρχεται εξοπλισμένο με τη GPU GeForce GT 640M της NVIDIAγια ταχύτερη επεξεργασία γραφικών, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους gamers, αλλά και για όσους χρειάζονται ισχυρές επιδόσεις γραφικών υψηλής ποιότητας. Με διαγώνιο 29 ιντσών, το AIO PC της LG υποστηρίζει λειτουργία picture-in-picture (PIP), επιτρέποντας στο χρήστη να σερφάρει στο internet τη στιγμή που παρακολουθεί κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Επίσης, το ΑΙΟ PC συνοδεύεται από πληκτρολόγιο και ποντίκι, ώστε ο χρήστης να μπορεί να απολαύσει τον καινούριο του υπολογιστή αμέσως μόλις τον βγάλει από το κουτί.

«Πριν από ένα χρόνο περίπου η LG παρουσίασε την πρώτη οθόνη στον κόσμο με αναλογία διαστάσεων 21:9. Από τότε μέχρι σήμερα, το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη νέα αυτή κατηγορία monitor καταγράφει τεράστια αύξηση,» δηλώνει ο κ. Hyoung-sei Park, Επικεφαλής του τμήματος IT business, LG Electronics. «Tο IPS 21:9 UltraWide All-In-One PC θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την ηγετική θέση της LG στη σχετικά νέα και αναπτυσσόμενη κατηγορία των προϊόντων UltraWide».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed