All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Θετική αποδοχή του Windows Phone App Studio

Πριν από λίγες εβδομάδες η Microsoft λανσάρισε το App Studio, ένα web client εργαλείο για Windows Phone εφαρμογές, το οποίο από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του έχει θετική ανταπόκριση από το κοινό.

Σύμφωνα με διαρροές από τη Microsoft, κατά τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας του Windows Phone App Studio, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, ώστε περισσότερα από 30.000 projects ξεκίνησαν. Το μέγεθος αυτής της αποδοχής ενδέχεται να προϊδεάζει για ένα “κύμα” νέων εφαρμογών, για το λειτουργικό Windows Phone, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με το νέο εργαλείο της Microsoft, οι υποψήφιοι developers μπορούν με διάφορα drag-n-drop να δημιουργήσουν εύκολα τη δική τους εφαρμογή, χωρίς να χρειαστεί να γράψουν ούτε μια γραμμή κώδικα. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η δωρεάν web εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τον οποιοδήποτε να κάνει πραγματικότητα την ιδέα του με το να προσθέτει κείμενο, περιεχόμενο web, εικόνες και διάφορα σχέδια, στα templates που παρέχονται από την εφαρμογή.

Η δημιουργία μιας εφαρμογή προυποθέτει ότι ο χρήστης θα συνδεθεί με το λογαριασμό Microsoft και μόλις τελειώσει την εφαρμογή θα μπορεί να την κατεβάσει για να την εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο ή να την ανεβάσει στο Windows Phone Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed