Ξεκίνησε η αναβάθμιση Nokia Amber

Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης Amber στα Nokia Lumia smartphones, προσδίδοντας στις συσκευές βελτιώσεις στο interface, την ψυχαγωγία και την εμπειρία πλοήγησης στο Internet.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις συμβουλές της Nokia για το πώς θα κάνετε το update, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει το Nokia Amber Software.

Το Amber Update είναι η αναβάθμιση της Microsoft για τα Windows Phone 8 με κωδικό όνομα GDR2 μαζί με προσθήκες από την Nokia για τα δικά της Lumia smartphones.

Χαρακτηριστικές αλλαγές της αναβάθμισης των Nokia Lumia σε Amber είναι η βελτίωση της ποιότητας των φωτογραφιών, η προσθήκη του Nokia Smart Camera app, η δυνατότητα για flip-to-silence όταν δεν θέλετε να απαντήσετε το τηλέφωνο, βελτιωμένο HERE maps, διπλό tap στην οθόνη για να ξεκλειδώσει (unlock) το κινητό, αυτόματος έλεγχος του ελεύθερου χώρου στο κινητό κλπ.

Αν έχετε το Nokia Lumia 920 ή το Nokia Lumia 820 είναι πιθανό να γίνει η αναβάθμιση σύντομα. Γενικά το Nokia Amber Update GDR2 υποστηρίζει τα μοντέλα: Nokia Lumia 520, 620, 720, 810, 820, 822, 920, 925, 928 και Nokia Lumia 1020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed