All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

UltrabooksΝέα

Η νέα σειρά Satellite C της Toshiba

Η Toshiba ανακοίνωσε τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών Satellite C, εξυπηρετώντας ένα ευρύ κοινό με μία μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερα οικονομικών φορητών υπολογιστών σχεδιασμένων με νέο εντυπωσιακό design.

Η νέα σειρά υπολογιστών Satellite C κυκλοφορεί με πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων κάποιων μοντέλων που διαθέτουν οθόνη αφής, μεγέθους 39.6 cm (15.6”). Η νέα αυτή σειρά, των αξιόπιστων και value-for-money laptop, φροντίζει για όλες τις βασικές καθημερινές εργασίες υπολογιστή, απευθυνόμενη κυρίως στους χρήστες που βασική τους απαίτηση είναι η καθημερινή αξιόπιστη χρήση. Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις της νέας σειράς Satellite C θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Καθημερινή χρήση με πολλές επιλογές
«Συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και προσιτά laptops για καθημερινή χρήση του υπολογιστή με τη νέα σειρά Satellite C, η οποία προσφέρει ευρεία σύνδεση και παρέχει την επιλογή μοντέλων με οθόνη αφής», δήλωσε ο κ. Βασίλης Σύκαλος Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services.. «Επιπλέον αυτά τα laptop έχουν το ίδιο premium design όπως και οι υπόλοιποι υπολογιστές της συγκεκριμένης σειράς».

Η νέα σειρά Satellite C είναι αναγνωρίσιμη από τις λείες στρογγυλεμένες γωνίες, το φωτιζόμενο power button και το λογότυπο τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά κάτω από την οθόνη. Τα διαφορετικά μοντέλα της σειράς C έρχονται σε διάφορα χρώματα και υφές, εκ των οποίων τα μοντέλα C50, C50D, C50t, C50Dt, C70 και C70D έχουν ματ μαύρο φινίρισμα και σχεδιασμένη μια νέα λεπτή γραμμή. Τα μοντέλα C55, C55D και C55t, C75 και C75D έχουν γυαλιστερό φινίρισμα σε ποικίλα μοντέρνα χρώματα και ένα πληκτρολόγιο, το οποίο παρέχει μεγαλύτερη άνεση στη πληκτρολόγηση και πλοήγηση. Η σειρά Satellite C θα είναι διαθέσιμη σε δύο μεγέθη οθόνης, 39.6 cm (15.6”) και 43.9 cm (17.3”), με οθόνη HD ή HD+ οθόνη για την εκδοχή μεγέθους 43.9 cm (17.3”), επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν προηγμένες εφαρμογές, ταινίες και video, υψηλότερης ανάλυσης από HD.

Διαδραστική εμπειρία χρήστη-και σε touch
Με τον μαύρο υπολογιστή Satellite C50t, ή με τους ασημένιους υπολογιστές C55t και C55Dt, η Toshiba προσθέτει την οθόνη αφής στην βασική σειρά υπολογιστών της. Τώρα, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τη διαδραστική εμπειρία χρήστη, η οποία είναι εφικτή χάρη στο εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows 8.

Είτε οι χρήστες κάνουν «scroll» στις ιστοσελίδες και στα έγγραφα, είτε «tap» ή «swipe» με ένα άγγιγμα για να πλοηγήσουν στο δίκτυο, είτε μεταφέρουν στοιχεία οργανώντας την οθόνη, είτε κάνουν «stretch» τα στοιχεία με μια μόνο κίνηση, προκειμένου να έχουν μια καλύτερη εικόνα, η οθόνη αφής κάνει τη προσωπική χρήση του υπολογιστή πιο έξυπνη από ποτέ. Όλα τα μοντέλα της νέας σειράς Satellite C προσφέρουν ολοκληρωμένες επιδόσεις για καθημερινές εργασίες υπολογιστή, από βασικές εφαρμογές γραφείου, ψηφιακή επικοινωνία και πλοήγηση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, προσφέρουν τη δυνατότητα ψυχαχαγωγίας, μέσω υπηρεσιών πολυμέσων, όπως recorded HD ταινίες και online μουσική, videos και παιχνίδια, είτε στο σπίτι ή στο δρόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed