Προϊόντα Asus στην Ελλάδα από την Westnet

H Westnet Distribution παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων notebook, tablet και all in One PC της ASUS στην ελληνική αγορά

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Π. Γερμανού, παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων ASUS που θα εισάγει στην ελληνική αγορά, ως ο μοναδικός διανομέας της ASUS στην Ελλάδα για notebooks, tablets και all in One PC. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» υψηλόβαθμα στελέχη της ASUS παρουσιάζοντας οι ίδιοι τη νέα σειρά προϊόντων, τα οποία διακρίνονται από καινοτομία, μοναδικό σχεδιασμό και προσιτή τιμή. Ανάμεσα σε άλλα παρουσιάστηκαν από την κατηγορία των notebooks τα νέα ASUS TAICHI 31-CX018H και VIVO BOOK S200E –CT162H, από την κατηγορία των tablet τα νέα ASUS MEMO PAD 7” με 172V tablet, το ASUS FONE PAD ME371MG7, το GOOGLE NEXUS 7 ASUS WIFI 32 GB, αλλά και το πολυαναμενόμενο PC, ASUS TRANSFORMER AIO P1801 – B 145K.

Ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet δήλωσε «Η WESTNET μέσα από ξεκάθαρη στρατηγική διανομής, μια πολύ δυνατή ομάδα και συνεργασίες με επιλεγμένους vendors καταγράφει ήδη θετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, το 2013, στοχεύουμε σε ανάπτυξη 7% στις κατηγορίες που έχουμε επιλέξει να επικεντρωθούμε. Η ASUS αποτελεί έναν από τους πολύ σημαντικούς συνεργάτες μας και μας επιτρέπει να προσφέρουμε πραγματικά καινοτόμα προϊόντα με την σφραγίδα ενός διεθνώς καταξιωμένου brand».

Από την πλευρά της ASUS παρευρέθησαν οι Danielle Buttafava, Alessandro Basso, Stefano Cortinovis και Aysha Huang, εκπροσωπώντας τις κατηγορίες των PC, tablets, notebooks και components αντίστοιχα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σταθερά ανοδική πορεία των προϊόντων ASUS στην ελληνική αγορά.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Westnet κ. Γιώργος Δαβιώτης σημείωσε ότι, σύμφωνα με στοιχεία της αγοράς, τα προϊόντα της ASUS έχουν πολύ θερμή αντιμετώπιση από το αγοραστικό κοινό και καταγράφουν σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης. «Η ASUS αποτελεί συνώνυμο της υψηλής τεχνολογίας, της καινοτομίας και του value for money και για αυτό κερδίζει συνέχεια έδαφος στην ελληνική αγορά».

Το επόμενο δίμηνο οι λάτρεις της τεχνολογίας θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη νέα προϊοντική γκάμα της ASUS, η οποία περιλαμβάνει notebooks, tablets και all in One PC, μέσα από δίκτυα καταστημάτων τεχνολογίας και επιλεγμένα καταστήματα, με διανομή της Westnet Distribution.

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed