All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Διαμάχη Google-Microsoft για το YouTube app;

Το YouTube app των Windows Phones φαίνεται πως θα αποτελέσει το μήλον της έριδος μεταξύ των δύο κολοσσών, καθώς η Google ζητά από την Microsoft να το αφαιρέσει από τα Windows Phones.

H απουσία διαφημίσεων από την εφαρμογή έχει ενοχλήσει τη Google, η οποία μέσω επιστολής που απέστειλε στην τελευταία της ζητά να την κατεβάσει από το Windows Phone Store μέχρι τις 22 Μαϊου 2013.

H απάντηση της Microsoft έχει ως εξής: “Το YouTube αποτελεί σταθερά μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για smartphones, αλλά η Google αρνήθηκε να δουλέψει μαζί μας για την ανάπτυξη εφαρμογής στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες πλατφόρμες. Από τη στιγμή που αναβαθμίσαμε την εφαρμογή του YouTube για να παρέχουμε ανάλογη εμπειρία στους χρήστες μας, τα σχόλια που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά. Θα χαρούμε πολύ να συμπεριλάβουμε διαφημίσεις στην εφαρμογή αλλά θα πρέπει η Google να μας παρέχει πρόσβαση στα απαραίτητα APIs. Ανυπομονούμε να λύσουμε το ζήτημα άμεσα μαζί με τη Google για την αμοιβαία ικανοποίηση των χρηστών μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed