All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΑξεσουάρΝέα

Devolo dLAN 500 duo και dLAN 500 duo+

Οι προσαρμογείς dLAN 500 duo και dLAN 500 duo+ εγκαθίστανται σε ελάχιστο χρόνο, αφού μόλις συνδεθεί ο πρώτος προσαρμογέας στον router του Internet, αυτόματα είναι πλέον διαθέσιμα τόσο το Internet, και κάθε πρίζα του σπιτιού γίνεται κομβικό σημείο σύνδεσης για τις συσκευές σας.

Επόμενο βήμα είναι απλά η τοποθέτηση του δεύτερου προσαρμογέα εκεί όπου ο χρήστης επιθυμεί να έχει σύνδεση για συσκευές όπως για παράδειγμα ένα PC, ένα φορητό υπολογιστή, μία τηλεόραση (Smart TV), έναν Blu-ray ή Media player, μία κονσόλα παιχνιδιών ή και Internet ραδιόφωνο. Τα απαραίτητα καλώδια σύνδεσης από την πρίζα ως τη συσκευή σας περιέχονται μέσα στη συσκευασία και ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει καμία απολύτως περαιτέρω διαμόρφωση. Οι δύο προσαρμογείς καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο. Ο μικρότερος μάλιστα από τους δύο, ο dLAN 500 duo έχει διαστάσεις 65 x 81 x 29 mm.

Οι dLAN 500 duo και dLAN 500 duo+ διαθέτουν ο κάθε ένας από δύο θύρες Fast Ethernet, επιτρέποντας έτσι την παράλληλη σύνδεση πολλών συσκευών, οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Για παράδειγμα, ένας υπολογιστής και ένας δικτυακός εκτυπωτής, ή μια κονσόλα παιχνιδιών και μία τηλεόραση μπορούν να συνδεθούν στο Internet με ένα και μόνο προσαρμογέα. Και οι δύο προσαρμογείς βασίζονται στην τεχνολογία επεξεργαστών 500-MBit/s και είναι συμβατοί με όλους τους προσαρμογείς powerline 200 και 500 Mbit/s, ενώ και εγγυώνται υψηλό επίπεδο ταχύτητας δικτύου και Internet. Επιπλέον, το dLAN 500 duo+ ενσωματώνει και μια πρίζα ρεύματος με φίλτρο για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες.

Προσιτά οικονομικό, ευέλικτο και ασφαλές οικιακό δίκτυο από την πρίζα
Οι νέοι προσαρμογείς Powerline της devolo βασίζονται σε μία σαφώς πιο αποδοτική τεχνολογία επεξεργαστών και διατίθενται σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης για το dLAN 500 duo είναι στα 44,90 € (ή 79,90 € για το starter kit με δύο προσαρμογείς, ή 119,90 € για το network kit με τρεις προσαρμογείς) και για το dLAN 500 duo + είναι στα 54,90 € (ή 99,90 € για το starter kit με δύο προσαρμογείς, ή € 149,90 για το network kit με τρεις προσαρμογείς δικτύου).
Με το πάτημα ενός κουμπιού, το δίκτυο μπορεί να προστατευτεί από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης 128-bit AES.

Δωρεάν λογισμικό ρύθμισης παραμέτρων για τους χρήστες dLAN
Η devolo είναι η μόνη κατασκευάστρια εταιρεία προσαρμογέων Powerline, που παρέχει στους πελάτες της ένα δωρεάν λογισμικό για Windows, Mac OS X και Linux (Ubuntu), για επιπλέον προσαρμογή και διαμόρφωση του οικιακού δικτύου dLAN. Το dLAN Cockpit της devolo δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή, την ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ των μεμονωμένων προσαρμογέων dLAN. Μέσα από την εφαρμογή, παρέχονται χρήσιμες και εύκολες συμβουλές για τη βελτίωση του ρυθμού μετάδοσης των δεδομένων, ενώ διατίθενται και ψηφιακά εγχειρίδια τα οποία εμφανίζονται απευθείας μέσα από το λογισμικό. Το dLAN Cockpit παρέχει επίσης και μια λειτουργία για την αυτόματη ενημέρωση όλων των συσκευών devolo που είναι συνδεδεμένες στο οικιακό δίκτυο. Έτσι, τα προϊόντα παραμένουν πάντα επίκαιρα, με χρήσιμες ενημερώσεις που αφορούν στην αύξηση της ταχύτητας ή για συμβατότητα με νέα λειτουργικά συστήματα. Το dLAN Cockpit είναι ένα προαιρετικό λογισμικό για προχωρημένους χρήστες και δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του προσαρμογέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed