All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

H Microsoft τα βάζει με τη Google για την YouTube app

Σύμφωνα με τη Microsoft, η Google ευθύνεται για τις περιορισμένες δυνατότητες του YouTube που έχουν οι κάτοχοι Windows Phones.

Oι χρήστες Windows Phone έχουν πρόσβαση στην αντίστοιχη εφαρμογή της Microsoft και όχι σε εκείνη που έχει αναπτύξει η Google, όπως συμβαίνει στις iOS και Android συσκευές, η οποία ουσιαστικά αποτελεί link στο mobile YouTube και στερείται των περισσότερων λειτουργιών (κατηγορίες, αγαπημένα, αξιολογήσεις κ.ο.κ.).

Με σχετικό post στο blog της, η Microsoft δε δίστασε να κατηγορήσει τη Google για χρήση μονοπωλιακών πρακτικών και σκόπιμο σαμποτάζ: “Η εταιρεία μας έχει επικοινωνήσει πολλάκις τα τελευταία 2 χρόνια με το προσωπικό του YouTube για την επίλυση του ζητήματος. Όπως θα περίμενε κανείς, η Google θα έπρεπε να επιζητά την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλους τους χρήστες της υπηρεσίας ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιούν. Ωστόσο, τον τελευταίο μήνα πληροφορηθήκαμε ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας έχουν απαγορεύσει τη δημιουργία μιας αξιοπρεπούς εφαρμογής YouTube για συσκευές Windows Phone. Αν η εταιρεία δεν αποφασίσει να συμμορφωθεί στην αντιμονοπωλιακή νομοθεσία μέσα στο 2013 θα της το επιβάλουν οι αρμόδιοι φορείς.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed