All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

UltrabooksΝέα

Νέα Lenovo Ideapad U και Mainstream Z Series

Η ναυαρχίδες της Lenovo, τα IdeaPad U310 και το U410 mainstream Ultrabook™ συσκευές οδηγούν την αγορά των Ultrabooks στο επόμενο στάδιο εισάγοντας το νέο δεκαδάχτυλο σύστημα αφής (10-finger touch support).

Αυτά τα κομψά, ελαφριά και λεπτά Ultrabooks με μόλις 18 χιλ. πλάτος είναι εκπληκτικά εύκολα στη μετακίνηση και ιδιαίτερα ευέλικτα καθώς επανέρχονται σε λειτουργία σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα χάρη στην εφαρμογή Instant Resume. Διατίθενται με τρίτης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i7, την τελευταίας τεχνολογίας κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα IdeaPad Z400 και Z500 laptops, είναι η τελευταία γενιά των Z Series και έχουν βελτιστοποιηθεί για Windows 8 touch-based user interface. Υποστηρίζουν το 10-point touch σύστημα, διαθέτουν ειδικά stereo speakers με extra bass Dolby Home Theatre v4 για μια συναρπαστική εμπειρία ήχου, ενώ διατίθενται με τρίτης γενιάς standard voltage Intel® Core™ i7 επεξεργαστή και την τελευταίας τεχνολογίας κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce. Τα laptop αυτά διαθέτουν μεγάλη οθόνη αφής 14-15.6 ιντσών χαρίζοντας στους χρήστες την απόλυτη Windows 8 εμπειρία. Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο AccuType επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν άνετα και στο σκοτάδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed