All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Η Microsoft παρουσιάζει το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση

To Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι μια υπηρεσία που παρέχεται στο Cloud, βοηθώντας τους πολυάσχολους ανθρώπους να διαχειριστούν ευκολότερα τις συνεχώς αυξανόμενες εργασιακές και οικογενειακές τους ευθύνες.

Η νέα αυτή πρόταση περιλαμβάνει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή εφαρμογών Office, ενώ δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασής της σε μέχρι πέντε συσκευές, οι οποίες μπορεί να είναι Windows tablet, PC ή Mac. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα €99, ή €10 το μήνα, περιλαμβάνοντας χώρο στο Skydrive και κλήσεις Skype. «Αυτή δεν είναι απλά άλλη μια έκδοση του Office. Αυτό είναι το Office ανανεωμένο για να λειτουργεί ως υπηρεσία cloud», ανέφερε ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft. «Σε συνδυασμό με τα Windows 8 και τα Windows Phone 8, το Office 365 σας δίνει την ελευθερία να κάνετε τις εργασίες σας όποτε και όπως τις θέλετε».

Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει πρώτα στο cloud νέα χαρακτηριστικά και νέες υπηρεσίες, μετασχηματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον παραδοσιακό τριετή κύκλο κυκλοφορίας της εταιρίας. Πλέον οι συνδρομητές θα λαμβάνουν αυτόματα τις νέες εφαρμογές και αναβαθμίσεις, κάθε φορά που αυτές θα είναι διαθέσιμες χωρίς καμία επιπρόσθετη ταλαιπωρία. «Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα» δήλωσε ο Kurt DelBene, president, Microsoft Office Division Οι ανάγκες των ανθρώπων αλλάζουν ραγδαία και το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση θα αλλάζει μαζί τους».

Ταυτόχρονα, η Microsoft ξεκίνησε σήμερα και τη διάθεση της Ακαδημαϊκής Έκδοσης του Office 365 που απευθύνεται σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό, στο κόστος των €79 για μία συνδρομή τεσσάρων ετών. Η Microsoft επίσης προχώρησε και στη διεθνή διάθεση των ανανεωμένων εκδόσεων της κλασσικής σουίτας γραφείου Office: Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μαθητές, Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μικρές Επιχειρήσεις και Office Professional 2013. Η διεθνής διάθεση του Office 365 για Επιχειρήσεις θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου.

Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε
Σε μια πρόσφατη παγκόσμια έρευνα1, σχεδόν το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν έχει το χρόνο να κάνει τα πράγματα που θέλει, ενώ πάνω από το 80% ανέφερε ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει μία με δύο ώρες ημερησίως, με καλύτερη οργάνωση. Το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι σχεδιασμένο, ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι περισσότερο παραγωγικοί οπουδήποτε και αν βρίσκονται και να έχουν την ευελιξία να κάνουν τα πράγματα που θέλουν. «Μεταξύ των παιδιών και της καριέρας μου, μου είναι δύσκολο να διαχωρίσω το χρόνο που είμαι εντελώς αφιερωμένη στην προσωπική μου ζωή και το χρόνο που είμαι αφιερωμένη στην εργασία μου – και χάρη στην τεχνολογία, μπορώ και ανταποκρίνομαι σε αυτές τις απαιτήσεις», είπε η Jen Singer, blogger και μαμά δύο έφηβων αγοριών. «Με το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση, μπορώ να δουλεύω σύμφωνα με το πρόγραμμα των παιδιών μου, έτσι μπορώ να τα παίρνω με το αυτοκίνητο από το ποδόσφαιρο, να οργανώνω τις δουλειές με το σύζυγό μου, ενώ περιμένω στο ιατρείο και ακόμα να προλαβαίνω τις προθεσμίες στη δουλειά. Και με μία συνδρομή για όλους στην οικογένεια».

Για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν περισσότερο χρόνο να κάνουν τα πράγματα που θέλουν, η Microsoft παρουσιάζει το Time to 365 (http://www.office.com/timeto365), μία νέα ιστοσελίδα με περιεχόμενο που πηγάζει από τους ίδιους τους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να βρουν συμβουλές και ιδέες από ολόκληρο τον κόσμο. Στα άτομα που συνεισφέρουν στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής συμπεριλαμβάνονται επαγγελματίες, όπως η ειδικός στο “techorating” Janna Robinson (http://www.jannarobinson.com), καθώς και καθημερινοί εργαζόμενοι γονείς που έχουν βρει τρόπους να απλοποιούν τη ζωή τους. Ανάμεσα στις συμβουλές που δίνονται είναι πώς να χρησιμοποιείτε το OneNote για να φτιάξετε τη λίστα για το supermarket, ένας pointer για να βρείτε το σωστό μέγεθος τηλεόρασης για το σαλόνι σας και πώς να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές του Office για να ετοιμάσετε ένα παιδικό πάρτι.

Σχετικά με το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση
Το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι διαθέσιμο σε 21 γλώσσες και 162 αγορές και περιλαμβάνει:
– Το πιο πλήρες σετ εφαρμογών του Office – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access.
– Μία άδεια για όλο το σπίτι – χρησιμοποιήστε το Office μέχρι και σε πέντε Windows tablet, PC ή Mac και λάβετε το Office on Demand σε οποιοδήποτε PC συνδεδεμένο στο Internet2.
– Επιπλέον 20 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud του SkyDrive – τρεις φορές ο χώρος που προσφέρεται με τη δωρεάν χρήση.
– 60 λεπτά δωρεάν κλήσεων στο Skype world – έτσι μπορείτε να καλείτε οποιοδήποτε κινητό, σταθερό ή υπολογιστή σε ολόκληρο τον κόσμο3.
– Όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις – έτσι χρησιμοποιείτε πάντα την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξοικονομείτε χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση και δωρεάν χρήση για 30 ημέρες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.office.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed