75.000 νέες apps στο Windows Phone Store

H Microsoft μέσω του Windows Phone Blog, αναφέρει ότι το 2012 έγιναν διαθέσιμες πάνω από 75.000 νέες εφαρμογές, και υπερδιπλασιάστηκε ο συνολικός αριθμός, ξεπερνώντας τις 150.000 διαθέσιμες εφαρμογές.

Κατά μέσο όρο, ο κάθε χρήστης κατέβασε 54 apps, ενώ η εταιρία ευελπιστεί να αυξήσει τον αριθμό αυτό, αφού άλλαξε τη διαμόρφωση του Store, ώστε να βρίσκουν οι χρήστες πιο εύκολα τις εφαρμογές που ψάχνουν. Επίσης πρόσθεσε νέους τρόπους πληρωμής των εκάστοτε εφαρμογών, όπως το carrier billing, paypal, κ.α.

Σύμφωνα με έρευνα, το 85% των χρηστών προτιμούν apps που έχουν Live Tiles, ένα feature που προτείνει η ομάδα των Windows Phone, στους developers να συμπεριλάβουν στις εφαρμογές τους, και με τις νέες APIs έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες λειτουργίες και υπηρεσίες του smartphone, για να ενσωματώσουν στα apps τους.

Για τους developers είναι πολύ πιο εύκολο να μοιράσουν τις εφαρμογές τους, αφού το Store είναι διαθέσιμο, πλέον, σε 191 χώρες για τα WP8, από τις 35 πέρσι, ενώ είναι και πολύ πιο εύκολο να έρθουν σε επαφή με τους χρήστες, μέσω του νέου συστήματος feedback και του νέου συστήματος πληρωμών που ενσωμάτωσαν στο Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed