Νέα ποντίκια για τα Windows 8

Μέσα στο μήνα θα είναι διαθέσιμα τα ποντίκια Logitech Touch T620 και Zone Touch T400, σχεδιασμένα για να αξιοποιούν το περιβάλλον επικοινωνίας μέσω αφής των Windows 8.

Ψάχνετε ένα υπέρκομψο ποντίκι; Το Logitech Touch T620 θα σας εντυπωσιάσει, με την επιφάνεια του να ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σας για πανεύκολη πλοήγηση. Όπως και στο touchpad, μπορείτε να κάνετε κλικ ή πιο σύνθετες χειρονομίες-χειρισμούς οπουδήποτε ακουμπούν τα δάχτυλά σας, ακόμη και στην άκρη του ποντικιού. Έτσι τα πάντα γίνονται με απλές φυσικές κινήσεις, από το κάθετο ή και οριζόντιο σκρολ μέχρι την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Το ποντίκι είναι ασύρματο, ενώ το καμπύλο κομψό σχήμα του είναι ειδικά διαμορφωμένο για μεγάλη άνεση. Όσο για την ακρίβεια απόκρισης, ένας μηχανισμός laser φροντίζει να παραμένει υψηλή σε μια μεγάλη ποικιλία από επιφάνειες.

Το νέο ποντίκι Logitech Zone Touch T400 εξελίσσει την χρηστικότητα ενός τυπικού ποντικιού καθώς μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε εύκολη πρόσβαση στα πιο δημοφιλή στοιχεία του λειτουργικού. Το ποντίκι έχει μια υαλώδη επιφάνεια αφής για κάθετο/οριζόντιο σκρολάρισμα με τα δάχτυλα, ενώ ένα πάτημα στο μπροστινό τμήμα, μας πάει κατευθείαν στο Start Screen των Windows 8, όπου θα βρούμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές.

Το ποντίκι Logitech Touch T620 έχει διάρκεια μπαταρίας 6 μήνες, ενώ το Logitech Zone Touch T400 18 μήνες. Το Touch T400 έχει διακόπτη κλεισίματος και λυχνία στάθμης.

Τιμή και διαθεσιμότητα
To ποντίκι Logitech Touch T620 και το ποντίκι Logitech Zone Touch T400 αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον φετινό Οκτώβριο, με προτεινόμενες τιμές λιανικής τα €69,99 και €49,99 αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed