All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Η Microsoft Hellas επέλεξε την Data Communication για αξιοποίηση Βέλτιστων Ελληνικών Επιχειρηματικών Πρακτικών

Η Microsoft Hellas, με 28 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν κομβική συμβολή στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό της ελληνικής οικονομίας, εμπιστεύτηκε τη λύση Dynamics 365 Business Central – ΙnnovΕra on Azure της Data Communication, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της υφιστάμενης εγκατάστασης Microsoft Dynamics NAV και της εναρμόνισης με τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ.

Στόχος του έργου τέθηκε η συνολική βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών της εταιρείας μέσα από τη χρήση τεχνολογίας αιχμής και ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Η λύση Dynamics 365 Business Central – ΙnnovΕra on Azure, που αποτελεί την ελληνικοποιημένη από την Data Communication έκδοση του Dynamics 365 Business Central, βασίζεται και αξιοποιεί τα καινοτόμα χαρακτηριστικά μιας κορυφαίας all-in-one λύσης, ενσωματώνοντας παράλληλα όλη τη λειτουργικότητα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές που είναι απαραίτητες στην ελληνική αγορά. H Data Communication, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft ήδη από το 2004, έχει ενσωματώσει στην ελληνικοποίηση InnovΕra την εμπειρία 33 ετών στην παροχή λύσεων προσαρμοσμένων στο ελληνικό οικονομοτεχνικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία σε απαιτητικές υλοποιήσεις Microsoft Dynamics.

Η υλοποίηση Dynamics 365 Business Central – ΙnnovΕra on Azure στην Microsoft Hellas ολοκληρώθηκε με το DC MyData – NAV add-on, λειτουργικότητα που απάντησε στην ανάγκη της ευέλικτης εναρμόνισης της Microsoft Hellas με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ. Ενσωματωμένη στο Dynamics ERP και συμβατή με κάθε έκδοση Microsoft Dynamics NAV και Business Central, η λύση DC MyData – NAV add-on επιτρέπει την εύκολη, γρήγορη και χωρίς υψηλά κόστη διασύνδεση του ERP με την πλατφόρμα MyDATA της ΑΑΔΕ.

Με την ολοκλήρωση και την παραλαβή της ολοκληρωμένης λύσης Dynamics 365 Business Central – ΙnnovΕra on Azure καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες προσαρμογής της Microsoft Hellas. Επιπλέον, η εταιρεία μπορεί 1) να αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό τις προηγμένες δυνατότητες Artificial και Business Intelligence (ΑΙ & BI) του Business Central 2) να επωφελείται από τη βέλτιστη διαχείριση της επικοινωνίας με την πλατφόρμα MyDATA της ΑΑΔΕ, μέσα από ένα κεντρικό, ενιαίο σύστημα 3) να διασφαλίζει έγκαιρη και έγκυρη προσαρμογή σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον και 4) να ελαχιστοποιεί το συνολικό TCO εξοικονομώντας κόστος υποδομών και μειώνοντας τις επιβαρύνσεις υλικού και συντήρησης ενός in-house IT.

Με αφορμή την συνεργασία των δύο εταιρειών, ο Ιωάννης Τερζάκης, Microsoft Sr Finance Manager Greece, Cyprus, Malta, δήλωσε «Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου για τη συνεργασία μας με την ομάδα της Data Communication. Μέσω της πρωτοποριακής της σκέψης και της ισχυρής τεχνογνωσίας που κατέχει, κατόρθωσε να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες μας και να καταλήξουμε μαζί στην εξαιρετική εκτέλεση του έργου, εντός του χρονοδιαγράμματος και με τα βέλτιστα αποτελέσματα».

Ο Παναγιώτης Bασιλειάδης, Πρόεδρος και CEO της Data Communication, δήλωσε
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας η επιλογή από τη Microsoft Hellas της λύσης Dynamics 365 Business Central – ΙnnovΕra on Azure και της Data Communication για την αναβάθμιση και υποστήριξη του πληροφοριακού της συστήματος. Αυτό το έργο είναι το επιστέγασμα της επιτυχημένης 16χρονης συνεργασίας μας με τη Microsoft»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed