Το Kaspersky Security for Microsoft Office 365 προστατεύει το OneDrive

Η λύση Kaspersky Security for Microsoft Office 365 επεκτείνει τις δυνατότητες προστασίας από το Exchange Online, συμπεριλαμβάνοντας την υπηρεσία αποθήκευσης Microsoft OneDrive.

Το προϊόν αποτρέπει τη διείσδυση κακόβουλου λογισμικού στο OneDrive και την εξάπλωσή του σε εταιρικά δίκτυα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω πολλαπλών στρωμάτων προστασίας, τα οποία είναι ενισχυμένα με ευρετική και συμπεριφορική ανάλυση.

Οι επιχειρήσεις δημιουργούν δυναμικά, ψηφιακά περιβάλλοντα όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεργαστούν, να μοιραστούν και να αποθηκεύσουν εταιρικά δεδομένα. Όντας υπό συνεχή πίεση για να εργαστούν γρήγορα και αποτελεσματικά, ενδέχεται μερικές φορές να χάσουν ύποπτα αρχεία ή email που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, επιτρέποντάς τους να εισχωρήσουν σε κοινόχρηστους φακέλους στο cloud, όπως το OneDrive. Στην πραγματικότητα, τα δύο τρίτα (66%) των εργαζομένων σε γραφείο δεν μπορούν να θυμηθούν τι βάζουν σε κοινόχρηστους φακέλους. Χωρίς εξειδικευμένο επίπεδο προστασίας, η αποθήκευση στο cloud μπορεί να μετατραπεί σε χώρο μεταφοράς κακόβουλου λογισμικού που θα διανεμηθεί σε ολόκληρο τον οργανισμό, θέτοντας σε κίνδυνο ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα αλλά και τη συνολική ροή εργασιών.

Το Kaspersky Security for Microsoft Office 365, με πρόσθετη προστασία για το Microsoft OneDrive, αποτρέπει ένα τέτοιο σενάριο. Η προστασία από κακόβουλο λογισμικό για το OneDrive περιλαμβάνει ανίχνευση με βάση την υπογραφή σε συνδυασμό με ευρετική, συμπεριφορική ανάλυση και την πιο πρόσφατη πληροφόρηση απειλών που επιτρέπει την πρόληψη γνωστών και προηγουμένως άγνωστων απειλών. Ανιχνεύει ύποπτο περιεχόμενο που βρίσκεται αποθηκευμένο και μπορεί να διαγράψει αμέσως ένα «μολυσμένο» αρχείο πριν εξαπλωθεί περαιτέρω.

Το Kaspersky Security for Microsoft Office 365 προστατεύει τόσο τα emails — ένα πιθανό σημείο εισόδου για κακόβουλο λογισμικό ώστε να εισέλθει στο εταιρικό δίκτυο — όσο και τους χώρους αποθήκευσης δεδομένων, μέσω των οποίων οι απειλές μπορούν να φτάσουν σε όλους τους χρήστες.

«Κοινόχρηστες επιλογές αποθήκευσης, όπως το OneDrive, είναι δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα επιχειρηματικά εργαλεία. Αλλά αν οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κοινόχρηστα αρχεία, το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για το κακόβουλο λογισμικό. Οι επιχειρήσεις πρέπει να κατανοήσουν αυτόν τον κίνδυνο και να διασφαλίσουν ότι δεν θέτουν σε κίνδυνο την παραγωγικότητά τους λόγω ψηφιακών απειλών, προστατεύοντας τα δεδομένα και τις ροές εργασίας τους. Το προϊόν μας παρέχει τέτοια προστασία για το Microsoft Office 365, επιτρέποντας στις εταιρείες να χρησιμοποιούν τις συνεργατικές τους λειτουργίες και να εστιάζουν σε καθημερινές δραστηριότητες, αντί να ανησυχούν για την ασφάλεια των δεδομένων τους»,σχολιάζει ο Sergey Martsynkyan, Head of B2B Product Marketing στην Kaspersky.

Η Kaspersky αναπτύσσει συνεχώς τα προϊόντα της για την προστασία περισσότερων cloud υπηρεσιών εντός του Microsoft Office 365. Η ασφάλεια για το SharePoint, μια υπηρεσία για διαχείριση περιεχομένου και ομαδική εργασία, είναι η επόμενη δυνατότητα που θα προστεθεί στο Kaspersky Security for Microsoft Office 365. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες να χρησιμοποιήσουν περισσότερα οφέλη από τη λύση της Microsoft χωρίς να ανησυχούν για απειλές που θα μπορούσαν να βλάψουν τις επικοινωνίες και τα επιχειρηματικά τους δεδομένα.

Εδώμπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Kaspersky Security for Microsoft Office 365 και να αποκτήσετε πρόσβαση σε δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed