All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Εφαρμογές

Μοsaic Colors & Shapes

Αν θέλετε να κρατάτε το παιδί σας απασχολημένο με έναν εποικοδομητικό τρόπο η εφαρμογή Μοsaic Colors & Shapes είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Το Μοsaic Colors & Shapes είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας από 2 έως 8 ετών.

Διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από προσχεδιασμένες εικόνες που διδάσκουν αναγνώριση χρώματος και σχήματος, καθώς και τον συντονισμό του χεριού με τα μάτια. Επιπλέον,  η εφαρμογή παρέχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας αριστουργήματα. Το παζλ ποικίλουν σε δυσκολία, ξεκινώντας με παζλ που χρησιμοποιούν μόνο λίγα διαφορετικά σχήματα και χρώματα μέχρι παιχνίδια που απαιτούν πολλά διαφορετικά χρώματα και σχήματα.


Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%BB/9pdsxqx6s7hb?cid=msft_web_chart#

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed