All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Προστάτεψε το PC σου με το HDGuard 10

Η Akeydor Limited λανσάρει την τελευταία έκδοση του HDGuard Version 10 για την προστασία ηλεκτρονικού υπολογιστή.

hdguard10Η εταιρία Akeydor Limited, ως ο κύριος διανομέας προϊόντων Remote Control και Classroom Management, σε συνεργασία με την εταιρία ανάπτυξης λογισμικού RDT – Global στο Αμβούργο, αναγγέλλουν σήμερα την έναρξη διαθεσιμότητας του νέου λογισμικού , HDGUARD για μόνιμη προστασία του υπολογιστή. Το λογισμικό αναπτύσσεται από την RDT στη Γερμανία, και η Akeydor Limited αναγγέλλει το νέο ρόλο διανομής του σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ToHDGUARD επιτρέπει σε πανεπιστήμια, κολλέγια, σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα, να ενισχύσουν τη μόνιμη προστασία των υπολογιστών και να μειώνουν το κόστος συντήρησης και το χρόνο διαχείρισης τους στο ελάχιστο, χωρίς κανένα περιορισμό της λειτουργικότητας τους.

Το HDGUARD αναπτύσσεται από την RDT στη Γερμανία και σχεδιάστηκε  για μόνιμη προστασία του υπολογιστή. Είναι ένα οικονομικά αποδοτικό λογισμικό ασφάλειας για όλους τους τομείς εφαρμογής στους οποίους τα PC χρειάζονται συγκεκριμένη ασφάλεια λόγω των συνεχώς μεταβαλλόμενων χρηστών. Λόγω αυτού, το HDGUARD είναι κατάλληλο για την ασφαλή χρήση των συστημάτων PC σε σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ακόμη και σε υπολογιστές εταιρειών οι χρήστες  μπορούν απλά και αποτελεσματικά να προστατεύσουν τον υπολογιστή τους με το HDGUARD κάνοντας τον σταθερό και ασφαλή.

Η ιδέα του HDGuard backup είναι ευφυέστατα απλή

Αντί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Windows, δημιουργώντας ένα  image σκληρού δίσκου, το HDGUARD απομνημονεύει όλες τις αλλαγές που εκτελεί ένας χρήστης ή τα windows. Το πλεονέκτημα της ιδέας αυτής είναι ότι το HDGUARD απαιτεί πολύ μικρή μνήμη και χώρο στο σκληρό δίσκο. Επιπλέον το HDGUARD θα ξεκινήσει ακόμα και με μηδενικό χώρο στον δίσκο μετά από κάθε επανεκκίνηση. Με αυτό τον τρόπο ένα προστατευόμενο PC πάντα θα εκκινεί  γρήγορα και αξιόπιστα, ακόμη και μετά από χιλιάδες κύκλους εκκίνησης / επανεκκίνησης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ο μηδενικός χρόνος στο disaster recovery. Το HDGUARD δεν χρειάζεται να αποκαταστήσει ένα image σκληρού δίσκου. Έτσι, δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το προστατευόμενο τμήμα κάνοντας restore ένα system image. Αντ’ αυτού, απλά θα «ξεχάσει» τις αλλαγές που έγιναν κατά την τελευταία συνεδρία των Windows.

Οι πελάτες και συνεργάτες της Akeydor Limited, καθώς επίσης και η αγορά είναι ευπρόσδεκτοι να δουν τον κατάλογο χαρακτηριστικών με μια ματιά με το παρόν έγγραφο: HDGUARD κατάλογος χαρακτηριστικών με μια ματιά

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το νέο μας λανσάρισμα για το λογισμικό HDGUARD, το πιο έξυπνο λογισμικό μόνιμης προστασίας του υπολογιστή στην αγορά. Τα σχολεία, πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα θα έχουν στην διάθεσή τους την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες του HDGUARD, το οποίο θα ενσωματωθεί με το λογισμικό Classroom Management, για να παρέχει μια κατάλληλη, ευφυή, ισχυρή και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης τη αίθουσας διδασκαλίας. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας θα βιώσουν μια ασυναγώνιστη λύση PC Protection μαζί με το Classroom Management », λέει ο Μιχάλης Χατζηλίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Akeydor Limited.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed