All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Έφτασε το Χbox One S!

Άρχισε  η διάθεση του Xbox One S, της λεπτότερης έκδοσης της κονσόλας.

Πρόκειται για μια slim έκδοση του κλασικού Xbox One, με τις ίδιες δυνατότητες σε επίπεδο αναπαραγωγής videogames, αλλά με πολλά νέα  χαρακτηριστικά. Το  πιο σημαντικό  είναι πως το Xbox One S είναι 40% πιο μικρό από το αρχικό μοντέλο, καθώς δεν συνοδεύεται από εξωτερικό τροφοδοτικό, που βρίσκεται πλέον στο εσωτερικό της κονσόλας!

xbox-one-sΤο Xbox One S θα διατεθεί σε 3 διαφορετικές χωρητικότητες. Η πρώτη έκδοση της κονσόλας (που πωλείται ήδη) θα έχει σκληρό δίσκο 2ΤΒ, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσουν και άλλες δύο (πιο φθηνές) με σκληρό δίσκο 1ΤΒ και 200GB. H κονσόλα μπορεί  να τοποθετηθεί και κάθετα, ενώ υποστηρίζει 4K έξοδο εικόνας για τα 4K Blu-ray και τα video streaming services όπως το Netfix (όχι για τα games). ‘Ετσι πλέον το Xbox One S είναι και ένα από τα πιο οικονομικά 4K Blu-ray players  στην αγορά, αν βέβαια έχετε και τη σχετική τηλεόραση.

Αλλαγές στο Xbox One S  υπάρχουν και  στο συνοδευτικό χειριστήριο, αφού το νέο περιφερειακό, έχει texture grip στο σημείο των λαβών για καλύτερη αίσθηση στα χέριαμεγαλύτερη εμβέλεια για να παίζεται πιο άνετα και από μεγαλύτερη απόσταση, ενώ υποστηρίζει πλέον Bluetooth wireless σύνδεση για να μπορεί να επικοινωνήσει πιο άνετα με οποιαδήποτε άλλη συσκευή (πχ. Windows laptop) χωρίς τη χρήση του ειδικού USB Dongle.

To Xbox One S δεν περιλαμβάνει είσοδο για το Kinect, όμως αν υπάρχει σχετικός αισθητήρας, μπορείτε  να προμηθευτείτε έναν ειδικό USB adapter που θα βρείτε στα καταστήματα.

Mπορείτε να κάνετε το Xbox One S δικό σας από σήμερα, με ένα click εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed