Έφθασε η “επετειακή αναβάθμιση” των Windows 10 Mobile

17/08/2016

Η Microsoft  άρχισε εδώ και μερικές μέρες να διαθέτει  το Windows 10 Anniversary Update για PCs και το Hololens και οι κάτοχοι συσκευών Windows 10 Mobile περίμεναν τη σειρά τους…

 

Η αναμονή τους πλέον έληξε καθώς ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η διανομή της επετειακής αναβάθμισης των Windows 10 Mobile, και το build είναι το 14393.67.

Όπως έγινε γνωστό, η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για όλες τις ξεκλείδωτες συσκευές με Windows 10 windows-anniversary-update-stageMobile, ωστόσο η διαθεσιμότητα εξαρτάται από τον κατασκευαστή, το μοντέλο αλλά και από την περιοχή και τον πάροχο.Συνεπώς κάποιοι χρήστες ίσως χρειασθεί να περιμένουν μέχρι να φθάσει η αναβάθμιση στο κινητό τους.

Σύμφωνα με όσους την έλαβαν ήδη, η αναβάθμιση δεν φέρνει πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά, αλλά περιλαμβάνει ορισμένα σημαντικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως το Notification Syncing, τα Rich Notifications, το νέο Skype (UWP) και μερικά ακόμη.

Διαδικαστικά, για να μπορέσει να λάβει ο χρήστης  το νέο Windows 10 Mobile Anniversary Update πρέπει να ανοίξει τις Ρυθμίσεις, να επιλέξει Ενημέρωση και ασφάλεια, και να ελέγξει για το νέο build στην Ενημέρωση τηλεφώνου.


Νέα


Check Our Feed