All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

TabletsUltrabooksΝέα

MLS Magic για ευέλικτη χρήση

 

Το MLS iQTab Magic Wi-Fi είναι ένα Tablet με αποσπώμενη οθόνη αφής IPS, 11.6 ιντσών αποδίδοντας Full HD ανάλυση στα 1920×1080 pixels.

Το εξαιρετικό MLS Magic έρχεται συνδυάζει τις λειτουργίες ενός Tablet και ενός Laptop μαζί. Δύο σε ένα, για να καλύψει κάθε απαίτηση ανάλογα με τις ανάγκες τις ημέρας. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8GHz που πλαισιώνεται από 2GB μνήμης RAM για να προσφέρει την απαραίτητη καθημερινή ισχύ. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ισχυρή μπαταρία στα 10000mAh που διαθέτει σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας για να διαρκεί ακόμα περισσότερο. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 32GB.

Το MLS iQTab Magic Wi-Fi είναι ιδανικό για χρήση εκτός σπιτιού, καθώς το μέγεθος του και το βάρος του (720gr) επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του, ακόμα και στην τσέπη. Επιπλέον, έχει δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, ενώ η κάμερα είναι στα 5 MP κάμερα με αυτόματη εστίαση, για ευκρίνεια και σταθερές φωτογραφίες.

Το MLS Magic ενσωματώνει την έκδοση Android 5.1 Lollipop του λειτουργικού της Google, μαζί με τα windows 10 και θα το βρείτε στον Γερμανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed