Στα σκαριά oι νέοι βελτιωμένοι Pavilion της ΗΡ

Η HP αποκάλυψε πρόσφατα ένα ανανεωμένο line-up για τους φορητούς υπολογιστές της σειράς Pavilion, ενσωματώνοντας τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Skylake της Intel, καθώς ακόμη και την αναγνώριση προσώπου που προσφέρει ο έλεγχος ταυτότητας των Windows Hello.

Αρχικά όλοι οι 14ιντσοι και οι 15.6 ιντσών φορητοί υπολογιστές HP Pavilion θα εξοπλιστούν με το νέο line-up, με παράλληλες βελτιώσεις και στα μεγέθη τους. Ενδεικτικά θα είναι κατά 22% πιο λεπτοί από τις προηγούμενες εκδόσεις, ζυγίζοντας 3,3 κιλά και 4,26 κιλά. Κοντά σε αυτά υπάρχει επίσης και μια νέα 17.3 ιντσών έκδοση των Pavilion, η οποία ζυγίζει 6,28 κιλά, με πάχος 29,9 χιλιοστά.

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Pavilion, λοιπόν, ενσωματώνοντας την έκτη γενιά επεξεργαστών Skylake της Intel, μπορούν να συνδυαστούν με μια Nvidia GeForce 940MX, 950Μ ή 960Μ, με προαιρετική την κάρτα γραφικών Radeon R7.

Ακόμη, με την φωτογραφική μηχανή Intel RealSense, το νέο HP Pavilion υποστηρίζει τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας των Windows Hello της Microsoft που επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώσει το φορητό υπολογιστή μέσω της αναγνώρισης προσώπου.

Η HP προσφέρει επίσης δύο νέες επιλογές από οθόνες: είτε μία edge-to-edge είτε την FHD IPS.

Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα 16GB μνήμης RAM, έως και 512GB SSD, και μέχρι 2TB σκληρός δίσκος, μαζί με μια μονάδα οπτικού δίσκου σε επιλεγμένα μοντέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed