Οι ειδοποιήσεις του Android κινητού σας τώρα και στο Windows 10 PC σας

Ένα νέο “δια-λειτουργικό” feature αναμένεται να εισάγει το νέο build 14342 των Windows 10.

Έτσι λοιπόν η ψηφιακή βοηθός Cortana αθα εμφανίζει τις ειδοποιήσεις του κινητού τηλεφώνου στον υπολογιστή, όπως ακριβώς είχε ανακοινώσει η Microsoft στο συνέδριο BUILD τους προηγούμενους μήνες.

Όμως το “ζουμί” της υπόθεσης είναι ότι αναμένεται να εμφανίζει ειδοποιήσεις από συσκευές Android σε υπολογιστές που τρέχουν με Windows 10!

Αυτό τουλάχιστον εντόπισε ο χρήστης του reddit jhoff80, ο οποίος αναφέρει ακόμη ότι “το επερχόμενο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να βοηθήσει προώθηση του νέου λειτουργικού συστήματος, σε συνεργασία με την προσωπική βοηθός Cortana, την οποία η Microsoft βελτιώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς”.

Screenshots της λειτουργίας δείχνουν ότι η ψηφιακή βοηθός Cortana μπορεί να ρυθμιστεί για να προβάλει ειδοποιήσεις από αναπάντητες κλήσεις, ειδοποιήσεις εισερχόμενων μηνυμάτων και ειδοποιήσεις για χαμηλή μπαταρία της κινητής συσκευής στον υπολογιστή σας.

Αν και το νέο feature είναι διαθέσιμο μόνο για τους Insiders, η Microsoft σχεδιάζει να τη διαθέσει σε όλους με την κυκλοφορία του Anniversary Update τον ερχόμενο Ιούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed