Τέλος το dropbox από τα Windows XP

Εγκαταλείπει και επισήμως τα Windows XP η Dropbox, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε. Η 26 Ιουνίου 2016 θα είναι και η τελευταία ημέρα κατά την οποία η ομώνυμη desktop εφαρμογή θα είναι συμβατή με τη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού της Microsoft.

Μετά την Google, η οποία έχει ήδη εγκαταλείψει την υποστήριξη του Chrome για τα Windows XP, σειρά πήρε και η Dropbox.

Το πρόγραμμα που υποστηρίζει τα Windows XP θα αφαιρεθεί από τη Dropbox με αποτέλεσμα κανείς χρήστης με Windows XP δεν θα μπορεί να συνδέεται με τον λογαριασμό του, είτε τον παλιό που είχε, είτε ανοίξει καινούργιο.

«Στις 29 Αυγούστου 2016, η desktop εφαρμογή Drοpbox δεν θα υποστηρίζει πλέον τα Windows XP. Μετά από αυτήν την ημερομηνία αυτόματα θα αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας στο Drοpbox αν είστε με υπολογιστή που τρέχει Windows XP. Θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά μόλις ενημερώσετε το λειτουργικό σας με Windows Vista ή με νεότερη έκδοση» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Drοpbox.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, η μόνη επιλογή που έχουν οι πελάτες των Windows XP είναι να αναβαθμίσουν τα λειτουργικά τους σε κάποια νεότερη έκδοση, όπως Vista, 7, 8, ή 10. Τα αρχεία τους δεν θα επηρεαστούν και θα παραμένουν ασφαλισμένα στο cloud.

Εναλλακτική επιλογή για όσους δεν επιθυμούν να εγκαταλείψουν τα Windows XP είναι να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους μέσω drοpbox.com μέσα από ένα πρόγραμμα περιήγησης ή από μια κινητή συσκευή.

Τα Windows XP κατέχουν το 10% του μεριδίου της αγοράς, ποσοστό που μειώνεται συνεχώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed