Στα Windows 10 όλες οι ειδοποιήσεις των Android συσκευών

Έγινε και αυτό. Με τον ερχομό του μεγάλου anniversary update των Windows 10, όσοι χρήστες διαθέτουν  Android συσκευώές, θα μπορούν να βλέπουν εκεί τις ειδοποιήσεις τους!

Η σχετική ανακοίνωση έγινε στο Microsoft Build 2016, ενώ, όπως κοινοποιήθηκε,  στην επερχόμενη αναβάθμιση των Windows 10, οι διάφορες ειδοποιήσεις από το Android smartphone ή tablet, όπως για παράδειγμα χαμένες κλήσεις και μηνύματα, θα μπορούν να εμφανίζονται στο PC.

Φυσικά για να λειτουργήσει αυτή η εφαρμογή θα πρέπει ο χρήστης να έχει εγκαταστήσει το Cortana app  στην Android συσκευή του.

Για να δώσουμε μία εικόνα του τι επιφέρει η νέα εφαρμογή, σκεφτείτε ότι ενώ βρίσκεστε στον υπολογιστή σας, δεν θα χρειάζεται να τον αφήσετε προκειμένου να απαντήσετε σε κάποιο μήνυμα στο κινητό σας. Θα μπορείτε άμεσα και εύκολα να το κάνετε από το PC ή το Laptop σας.

Ο σκοπός της Microsoft είναι να βοηθήσει τους χρήστες Windows 10 υπολογιστών να χρησιμοποιούν ένα interface και μία συσκευή για να έχουν μια εποπτεία όλων όσων συμβαίνουν στον ψηφιακό τους κόσμο.

Στο τεχνικό κομμάτι της υπόθεσης, η δουλειά της Cortana για Android θα είναι να δημιουργεί ένα χώρο στο cloud με τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο smartphone και από εκεί να τις προβάλλει στον Windows υπολογιστή.

Η λειτουργία αυτή θα είναι αντίστοιχα διαθέσιμη και στα Windows 10 Mobile, χωρίς όμως να γίνεται το ίδιο και με τις iOS συσκευές, παρόλο που μπορούν να «πάρουν» την Cortana app.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed