Τον Ιούνιο το πρώτο μεγάλο update των Windows 10;

04/03/2016

Παρά τα όποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τη στιγμή της επίσημης «πρώτης» των Windows 10, το νέο λειτουργικό της Microsoft καλύπτει αισίως το 13% της αγοράς. Έτσι έφθασαν και τα νέα για το πρώτο μεγάλο update του τον ερχόμενο Ιούνιο!

Η αναβάθμιση φέρει την κωδική ονομασία «Redstone», ενώ αναμένεται να εισάγει πολλά  νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό.

Το βασικότερο όμως είναι ότι θα επικεντρώνεται στη σύνδεση και τη λειτουργική συνέχεια διαφορετικών μεταξύ τους Windows 10 προϊόντων, όπως laptops, Xbox και smartphones.

Πάντως, εικάζεται ότι το δεύτερο μεγάλο feature update με την κωδική ονομασία «Redstone 2» θα καθυστερήσει έως και το ερχόμενο φθινόπωρο ή ακόμη και την άνοιξη του 2017. Αναμένεται, φυσικά να περιλαμβάνει features που δεν συμπεριλήφθησαν στην πρώτη αναβάθμιση, αλλά και ακόμη περισσότερες βελτιώσεις.

Όπως, τέλος, αναφέρει το ubergizmo.com, το πρώτο από τα δύο updates θα δώσει μεγάλο βάρος στη Universal App πλατφόρμα φέρνοντας το Windows Store στο Xbox One και προσθέτοντας περισσότερα apps στο Store, από άλλες πλατφόρμες. Ακόμη περισσότερο βάρος θα δοθεί σε universal AAA games μεταξύ Xbox και PC.

Τίποτα από όλα αυτά, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Ίδωμεν!


Νέα


Check Our Feed