Νέο twitter app για όλα τα Windows smartphones!

Πλέον το Twitter θα έχει τη δική του εφαρμογή για τα Windows 10 smartphones, καθώς ήδη τα πιο νέα μοντέλα που λανσάρονται στην αγορά την ενωματώνουν.

Η Microsoft όμως δεν μένει εκεί. Σύμφωνα με το venturebeat.com, η εταιρεία σχεδιάζει να εισάγει την εν λόγω εφαρμογή σε ΌΛΑ τα μοντέλα που υποστηρίζουν, ή που θα υποστηρίζουν στο μέλλον, το λειτουργικό Windows 10 Mobile κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Το Twitter για τα Windows 10 Mobile περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα νέα χαρακτηριστικά του κοινωνικού δικτύου που έχει εισάγει πρόσφατα, όπως το Moments, το Direct Messages, την υποστήριξη κάμερας (λήψη, επεξεργασία και tweetαρισμα video ), καθώς και το quote tweet.

Μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε τα top tweets, την αναζήτηση, τα προφίλ και οτιδήποτε άλλο θελήσετε χωρίς να κάνετε log in.

Το Twitter για τα Windows Phone περιλαμβάνει ένα σκοτεινό θέμα, το οποίο η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ήταν δημοφιλές και έτσι έχει συμπεριληφθεί στη νεά «επικαιροποιημένη» εφαρμογή των Windows, η οποία είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές και tablets.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Windows Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed