Νέα games για Xbox One και Windows 10!

Η Microsoft ανακοίνωσε χθες μια νέα πολυαναμενόμενη σειρά παιχνιδιών τόσο για το Xbox One όσο και για τα Windows 10, επιβεβαιώνοντας έτσι την πρόθεσή της να εξυπηρετεί τους παίκτες σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες της με ίδιο τρόπο.

“Στο Xbox πιστεύουμε ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξουν τα παιχνίδια που θέλουν, με τους ανθρώπους που θέλουν, στις συσκευές που θέλουν,” αναφέρει ο επικεφαλής Xbox της Microsoft, Phil Spencer. “Κάνοντας ακόμη περισσότερα από τα δημοφιλή παιχνίδια μας διαθέσιμα στους παίκτες είτε του Xbox One είτε των Windows 10, αποτελεί άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτού του οράματος. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε εκπληκτικές εμπειρίες gaming για παίκτες που παίζουν σε κονσόλες, υπολογιστές ή και τα δύο. ”

Μερικά από τα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες σε αυτή τη βάση είναι τα εξής:

Forza Motorsport 6: Apex for Windows 10, Forza Motorsport 6 Porsche Expansion Pack for Xbox One, Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10, Killer Instinct: Season 3 for Xbox One and Windows 10, Minecraft: Windows 10 Edition update for Oculus Rift support, Ori and the Blind Forest: Definitive Edition update for Xbox One Windows 10, Quantum Break for Windows 10, Tom Clancy’s The Division for Xbox One.

Παράλληλα, η Microsoft μας προετοιμάζει για το τι έπεται, καθώς μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να εισάγει νέες καινοτομίες, χαρακτηριστικά και εμπειρίες στις πλατφόρμες της, Xbox One και Windows 10.

Οι κινήσεις πάντως αυτές εντάσσονται σε μία γενικότερη στρατηγική που αναπτύσσει η Microsoft στον χώρο του gaming, με νέα updates και άλλα χαρακτηριστικά που θα επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται τόσο μέσω της πλατφόρμας Xbox όσο και μέσω εκείνης των Windows 10.

Πολλοί είναι εκείνοι πάντως που πιστεύουν ότι η μετεξέλιξη των δύο σε μία κοινή κονσόλα δεν είναι μακριά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed