Η Microsoft αναβαθμίζει τους χάρτες της σε όλα τα Windows 10 smartphones

Στην αναβάθμιση των χαρτών σε όλες τις Windows 10  συσκευές προχωρά η Microsoft, αναβάθμιση η οποία προσφέρει καλύτερο interface και ευκολότερη αναζήτηση.

Από τη στιγμή της πώλησης των χαρτών «Here» σε consortium από εκπροσώπους της αυτοκινητοβιομηχανίας η Microsoft θα έπρεπε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε σε αυτή την κατηγορία υπηρεσιών της. Έτσι αποφάσισε να αναβαθμίσει αισθητά τους δικούς της Windows 10 Maps.

Έτσι λοιπόν οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μεγαλύτερη γκάμα αποτελεσμάτων αναζήτησης, καθώς και σε αναλυτικές συμβουλές πλοήγησης. Παράλληλα, θα παρέχονται φωνητικές οδηγίες κατά τη διάρκεια της οδήγησης, αγαπημένα σημεία ενδιαφέροντος σε offline mode, αλλά και συνδυαστικά αποτελέσματα αναζήτησης πάνω στον χάρτη, όπως ξενοδοχεία μαζί με εστιατόρια κλπ.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή των χαρτών της Microsoft θα είναι διαθέσιμη αρχικά σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders.

Βέβαια, από τις 29 Μαρτίου οι χάρτες Here δεν θα είναι διαθέσιμοι στα Windows 10 smartphones, πράγμα που προδίδει και την ημερομηνία διάθεσης των Windows 10 Maps στο ευρύ κοινό.

Έφθασε μάλλον η ώρα, προκειμένου η Microsoft να υλοποιήσει την υπόσχεσή της. Τη μεγάλη και σημαντική αναβάθμιση στο λογισμικό πλοήγησης των Windows 10 μέσω Reddit.

Αναμένουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed