Στα σκαριά οι πρώτες επεκτάσεις του Edge-Πότε όμως έρχονται;

Αν και η Microsoft ανακοίνωσε το 2015 ότι από τη νέα χρονιά θα εισάγει επεκτάσεις στον της νέο browser, Edge, που περιλαμβάνεται στα Windows 10, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί έως σήμερα.

Όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η ετιαιρεία έχει ήδη μπεί στο στάδιο των εσωτερικών ελέγχων , ενώ σύντομα αναμένεται και μια πρώτη έκδοση των Windows 10 Redstone preview builds που θα κυκλοφορήσει μέσω του προγράμματος Insider.

Από την πλευρά της, η Microsoft τοποθετεί στις προτεραιότητές της μία τέτοια εξέλιξη, αναγνωρίζοντας παράλληλα, την επιτακτική ανάγκη αλλά και τη ζήτηση που υπάρχει.

Τίποτα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει έως τώρα, με την εταιρία να εξακολουθεί να κρατά «σιγή ιχθύος» αναφορικά με το πότε οι επεκτάσεις θα κάνουν το ντεμπούτο τους στα Windows 10 Redstone builds.

Πάντως η ίδια η Microsoft έχει δηλώσει ότι «η εφαρμογή μας είναι σε εξέλιξη και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μερικά πρώιμα παραδείγματα σύντομα μέσω του Windows Insider Program». Συνεχίζει όμως: «θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη και τη δημοσίευση των δικών σας επεκτάσεων σε μεταγενέστερη ημερομηνία».

Πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι λογικό η εταιρεία να μην επιθυμεί δεσμεύσεις με ημερομηνίες και εξαγγελίες, καθώς η ανάπτυξη των επεκτάσεων βρίσκεται ακόμη στα σκαριά. Ο κίνδυνος για οποιαδήποτε καθυστέρηση, όπως είναι φυσικό, παραμονεύει, κατάσταση που θα δημιουργούσε απογοήτευση στο κοινό.

Με μία αισιόδοξη πρόβλεψη, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι πρώτες επεκτάσεις του Edge έρχονται κάποια στιγμή  μέσα στο καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed