All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Vaio “Z” και “S”: Εντυπωσιακός σχεδιαμός-Εκρηκτικές επιδόσεις

Πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να συνδέουν το όνομα «VAIO» με τη Sony, αν και οι δύο εταιρείες δεν σχετίζονται πλέον με κανέναν τρόπο.

Σήμερα, η μεν Sony εξήλθε από την αγορά υπολογιστών, η δε VAIO εξακολουθεί να παραμένει, ανακοινώνοντας μάλιστα και δύο νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών για το 2016. Τα… «Ζ» και «S».

Ξεκινώντας με το high-end «Ζ», η εταιρεία αναφέρει ότι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και UD άνθρακα, παρέχοντας σταθερότητα και αντοχή. Το πληκτρολόγιο  εξαλείφει τους θορύβους των «χτυπημάτων», μέσω του εργαλείου keycap, ενώ  η «λειτουργία» touchpad χρησιμοποιεί μαρμαρυγία , ενώ το πληκτρολόγιο διαθέτει ειδική επίστρωση που εξαλείφει τους ανεπιθύμητους λεκέδες.

Το «Z» έρχεται με οθόνη WQHD 13,3 ιντσών ή Full HD πάλι 13,3 ιντσών, ενσωματώνοντας, παράλληλα, επεξεργαστή Skylake και NVMe μητρική. Πολλοί, ακόμ,η, είναι αυτοί που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την 15+ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας!

Το περισσότερο οικονομικό «S» από την πλευρά του δεν διαθέτει ακριβώς τα χαρακτηριστικά του «Ζ». τα υλικά του δεν είναι της ίδιας υψηλής ποιότητας αν και χρησιμοποιεί το ίδιο είδος άνθρακα όπως το «Ζ».

Διαθέτει ειδικά πλήκτρα trackpad και VGA-out κατάλληλα για επαγγελματική χρήση, με πληκτρολόγιο σε κλίση, γεγονός που το καθιστά πιο εργονομικό και εύκολο στην πληκτρολόγηση, μειώνοντας την πίεση στην παλάμη και τον καρπό, ενώ ενσω,ατώνει και αυτό αθόρυβη πληκτρολόγηση.

Η επιφάνεια αφής έρχεται με ξεχωριστό αριστερό και δεξί κουμπί για να αποφεύγονται τα λανθασμένα «κλικ» και ευθυγραμμίζεται με το κέντρο του πληκτρολογίου για πιο φυσική πληκτρολόγηση. Το «S» διαθέτει το λογισμικό Edition της Microsoft, η οποία εξαλείφει προ-εγκατεστημένο bloatware, καθιστώντας το μια ευχάριστη εμπειρία για το χρήστη “.

Το «Ζ» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ το «S» τον Μάρτιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed