Στα σκαριά το νέο Alcatel OneTouch Fierce XL με Windows 10!

31/12/2015

Προς το παρόν, η AT & T είναι η μόνη αμερικανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει τη mobile έκδοση των Windows 10 σε συσκευή smartphone (η Microsoft Lumia 950). Αυτό, όμως, αλλάζει σύντομα, καθώς η T-Mobile – σύμφωνα με φήμες που έκαναν την εμφάνισή τους εδώ και καιρό – ετοιμάζεται να λανσάρει το Alcatel OneTouch Fierce XL.

Σύμφωνα με το windowscentral.com, το OneTouch Fierce XL θα γίνει το πρώτο Windows 10 smartphone της T-Mobile, αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η ανάπτυξη του εν λόγω προϊόντος

Πάντως η Android έκδοση του Alcatel OneTouch Fierce XL είναι ήδη διαθέσιμη στις ΗΠΑ με μόνο 69 δολάρια, ενώ παραμένει άγνωστο αν το σχεδιαζόμενο μοντέλο με Windows 10 θα είναι τόσο φθηνό. Εικάζεται όμως ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεγάλη διακύμανση στην τιμή , δεδομένου ότι και οι δύο εκδόσεις της συσκευής θα διαθέτουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Όπως και το OneTouch Fierce XL με λειτουργικό Android, το νέο μοντέλο με Windows 10 θα διαθέτει  πιθανότατα οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 pixels, ενώ θα και τροφοδοτείται από ένα quad-core Qualcomm Snapdragon 210 επεξεργαστή. Επιπλέον, η νέα συσκευή αναμένεται να παρέχει LTE συνδεσιμότητα, πίσω κάμερα 8 MP και 2 MP μπροστινή, 2 GB μνήμη RAM, και 16 GB επεκτεινόμενη εσωτερική μνήμη.

Παρά τις φήμες που θέλουν το Alcatel OneTouch Fierce XL να ενσωματώνει την έκδοση  «Hello» των Windows (τεχνολογία βιομετρικών στοιχείων πιστοποίησης της Microsoft), το windowscentral.com τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι πιθανό.


Κινητά, Νέα


Check Our Feed