All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Νέο app των Windows 10 τώρα και για Parrot drones!

Απ’ ότι όλα δείχνουν θα το δούμε και αυτό… Ένα νέο App στα Windows 10 για να ελέγχουμε Parrot Drones!

Όπως, λοιπόν, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Parrot, ένα app των Windows 10 θα μπορούσε να συντροφεύσει όλους εκείνους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το εν λόγω λειτουργικό σε τηλέφωνα και tablets, και οι οποίοι θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και στον έλεγχο των drones!

Η λογική που ακολουθείται είναι η δημιουργία ενός καθολικού app, ενώ παράλληλα το ίδιο το λειτουργικό της Microsoft μετατρέπεται σε ένα πολύ-εργαλείο που βρίσκει εφαρμογή παντού, εκτελώντας διαφορετικές μεταξύ τους λειτουργίες.

«Η καταναλωτική αγορά των drones αναπτύσσεται σε πολλά μέτωπα και στην Parrot λανσάρουμε κάθε χρόνο μια νέα σειρά drones για να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Παράλληλα, η πλατφόρμα των Windows γίνεται όλο και πιο δημοφιλής με την κυκλοφορία των Windows 10 και οι χρήστες drone αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την έκδοση/συμβατότητα του Freeflight app με αυτό το λειτουργικό σύστημα “. Αυτά σημειώνονται σε ανάρτηση της ιστοσελίδας.

Ακόμη αναφέρεται ότι σκοπός είναι να προωθηθεί η ανάπτυξη της εφαρμογής Freeflight για Windows, ακολουθώντας τις βάσεις της τεχνολογικής ανάπτυξης του Parrot Drone, ενώ στόχος είναι η συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος των Windows Phone και Tablet με minidrones και Bebop drones 1 & 2.

Η Microsoft τονίζει αρκετά το τελευταίο διάστημα τη δημιουργία καθολικών εφαρμογών, οπότε τα σχέδια της Parrot έρχονται να ταιριάξουν απόλυτα και σε ευθεία γραμμή με τις κατευθύνσεις που χαράσσει ο αμερικανικός κολοσσός.

Όσο για την καθεαυτή έκδοση του Parrot app των Windows 10, αυτή βρίσκεται ακόμη σε εμβρυακό σχεδιαστικό στάδιο και αναμένεται να μεσολαβήσουν αρκετοί μήνες έως ότου αυτό κυκλοφορήσει στις αγορές.

Η πρόθεση και η δράση, πάντως, καλά κρατούν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed