Νέο υπερ-smartphone με Windows 10 Mobile;-Δείτε τα χαρακτηριστικά

14/12/2015

Η Microsoft, όπως κάθε μεγάλη εταιρεία που σέβεται το όνομα και τη φήμη της, προσπαθεί να καταστήσει το τελευταίο της προϊόν λειτουργικού, το Windows 10, το πιο επιτυχημένο της κατηγορίας του τόσο στο πεδίο των ηλεκτρονικών υπολογιστών όσο και σε αυτό της κινητής τηλεφωνίας. Διάφοροι τρόποι έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς που εξυπηρετούν αυτό το σκοπό.

Τελευταία, πλήθος δημοσιευμάτων από το εξωτερικό, τα οποία, αν και δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, αναφέρουν ένα νέο υπερ-τηλέφωνο που θα διαθέτει το νέο λειτουργικό, Windows 10 Mobile! Το (πιλοτικό;) όνομα αυτού: HP Falcon, ενώ παραμένει άγνωστο, πραγματικά, αν το τηλέφωνο αυτό κατασκευάζεται από την HP.

Σημειώνεται ότι ο ιστότοπος-βάση δεδομένων GFXBench είναι ο πρώτος που μετέδωσε την πληροφορία, ενώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να επαληθευτεί.

Σύμφωνα, πάντα, με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, το HP Falcon είναι ένα μεγάλο phablet με μέγεθος οθόνης 5,8 ιντσών, και ανάλυση 2560 x 1440 pixel.

Η μεγάλη είδηση, όμως, είναι ο ενσωματωμένος επεξεργαστής Snapdragon 820 της Qualcomm, που ανακοινώθηκε πολύ πρόσφατα, και αναμένεται να βρεί εφαρμογή σε πολλές από τις μεγάλες κυκλοφορίες του 2016

Παράλληλα, οι φήμες λένε για δύο κάμερες, μία 20-megapixel στο μπροστινό μέρος και μία 12-megapixel στο πίσω, ενώ ακόμη γίνεται λόγος για 43GB εσωτερική μνήμη, η οποία κατά πάσα πιθανότητα μετατρέπεται σε 64GB!

Το HP Falcon μπορεί να μην κυκλοφορήσει ποτέ και να αποτελεί απλά ένα πειραματικό πρωτότυπο . Ή ακόμη να είναι μία προσπάθεια της HP για ένα comeback στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Ή μια συσκευή δοκιμής της Microsoft, καθώς και απλώς… το όνειρο κάποιου.

Αναμένουμε, πάντοτε με αγωνία, τις εξελίξεις!


Νέα


Check Our Feed