Η Microsoft ετοιμάζεται για μαζική στρατηγική αναβάθμιση των Windows 10

H Microsoft απ΄ ότι φαίνεται δεν είναι ικανοποιημένη από τη διείσδυση των Windows 10 στην παγκόσμια αγορά πληροφορικής. Από την προαιρετική επιλογή που αρχικά εμφανίζονταν περάσαμε στην συνιστώμενη επιλογή.

Όμως ο παγκόσμιος κολοσσός πιέζει ακόμη περισσότερο τους χρήστες των Windows 7 και 8, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση σε 10αρια. Αυτό πραγματοποιείται μέσω αλλαγών στα Windows 7 και 8.1 για να βεβαιωθεί ότι θα αναβαθμιστούν περισσότεροι υπολογιστές. Και μάλιστα παρά τη συγκατάβαση ή μη των χρηστών.

Οι ρυθμίσεις που αποτρέπουν την “αυτόνομη” αναβάθμιση σε Windows 10 έχουν αφιαρεθεί, όπως όλα δείχνουν, ενημερώσεις των λειτουργικών Windows 7 και 8.1.

Ένας προγραμματιστής του GWX Control Panel (εφαρμογή που αναπτύχθηκε για να εμποδίσει την αναβάθμιση σε Windows 10), ο Josh Mayfield, διοχέτευσε την πληροφορία στην αγορά.

“Το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών άρχισα να λαμβάνω αναφορές για το ότι η ρύθμιση του Windows Update “AllowOSUpgrade” είχε αλλάξει σε αρκετούς υπολογιστές, και συνεχίζει να δίνει ειδοποιήσεις τουλάχιστον μία φορά την ημέρα” σημειώνει , συγκεκριμένα, ο Josh Mayfield στο PCWorld.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed