Εσείς πατήσατε “Shazam This”; Η must windows εφαρμογή

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής Shazam είναι ένα must για το κινητό τηλέφωνο σας με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς αναλαμβάνει να αναγνωρίσει για εσάς τα μουσικά κομμάτια που ακούτε, όπου και αν βρίσκεστε.

Ωστόσο, μέσα από τις συνεχείς ενημερώσεις της, θα σας αφήσει να αγοράσετε κομμάτια από το Windows Store και θα σας μεταφέρει κατευθείαν στους στίχους ή τα video clips ενός καλλιτέχνη στο Youtube.

Εάν είστε λάτρεις των social media, μπορείτε ακόμα και να μοιραστείτε τις “ανακαλύψεις” σας στο Facebook και το Messenger ή να “πείτε” στην Cortana να κάνει για χάρη στας το γνωστό και ως “Shazam This”.

Πιο συγκεκριμένα, ενεργοποιείτε την εφαρμογή στο κινητό σας και όποτε ακούτε κάποιο μουσικό κομμάτι που σας αρέσει, αλλά δεν γνωρίζετε ούτε ποιος είναι ο καλλιτέχνης, ούτε ο τίτλος του κομματιού, η εφαρμογή θα απαντήσει σε όλες τις μουσικές σας αναζητήσεις.

Το σημαντικό είναι ότι η εφαρμογή εκτελεί όλες τις αναζητήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε πολλή ώρα.

Μάλιστα, το κινητό σας θα σας ενημερώνει για το άλμπουμ στο οποίο ανήκει το κομμάτι που ακούτε, ενώ είναι αρκούντως αξιόπιστο ακόμα και σε πολύ μεγάλες εντάσεις.

Σχεδόν ποτέ δεν γίνονται λάθη, ενώ ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις των τραγουδιών που δεν μπορούν να αναγνωριστούν.

Η εφαρμογή απαιτεί σύνδεση στο Internet προκειμένου να λαμβάνει τα δεδομένα του κάθε τραγουδιού που ακούτε κάθε φορά και προσπαθείτε να αναγνωρίσετε.

Αποκτήστε την εδώ: https://www.microsoft.com/en-gb/store/apps/shazam/9wzdncrfj0qq

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed