Αναβάλλεται για το 2016 το update των Windows Mobile για παλιότερα smartphones

Καθυστερεί τελικά η δυνατότητα αναβάθμισης όσων smartphones χρησιμοποιούν την έκδοση 8 και 8.1 των Windows σε αυτή των 10. Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft , σύμφωνα με τον ιστότοπο ZDΝet.

Το update ήταν προγραμματισμένο να βγει στην αγορά αυτό το μήνα, όμως όσοι χρήστες επιθυμούν την αναβάθμιση στην έκδοση «10» θα πρέπει να περιμένουν έως νωρίς το 2016.

H μικρή διείσδυση στην αγορά, τα προβλήματα με τα bugs και η επακόλουθη απόστρση των updates, οδήγησαν την εταιρεία στην αναβολή της έκδοσης  Windows 10 Mobile στην αγορά. Σημειώνεται ότι έως τώρα μόνο τα Lumia 950/Lumia 950 XL διαθέτουν την έκδοση Mobile.

Σημειώνεται ότι οι βελτιώσεις που πραγματοποιεί η Microsoft όσον αφορά τα Windows Mobile έχουν να κάνουν με χαρακτηριστικά που θα προσομοιάζουν με αυτά ενός κανονικού PC.  Αυτό ακριβώς κάνει η εφαρμογή Continuum, η οποία επιτρέπει τη χρήση ποντικιού πληκτρολογίου και οθόνης, όταν το smartphone είναι συνδεδεμένο σε κάποιο dock.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Microsoft δεν έχει καθορίσει ακόμη σε ποια smartphones, που διαθέτουν προς το παρόν Windows 8, 8.1, θα διατίθεται το update των Windows 10 Mobile.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed