All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΑξεσουάρΝέα

Razer Blackwidow Chroma για gaming σε… άλλη διάσταση!

To gaming αποκτά χρώματα, με το πληκτρολόγιο Razer Blackwidow Chroma και τα πλήρως ατομικά φωτιζόμενα πλήκτρα. Είναι ιδανικό για games που απαιτούν ταχύτητα!

Δεν είναι τυχαίο ότι η Razer σχεδίασε το πληκτρολόγιο Razer Blackwidow Chroma με μηχανικά πλήκτρα που αποδίδουν μια ζωηρή απόκριση αφής σε κάθε ενεργοποίηση. Έτσι, καλύπτει τις ανάγκες των κορυφαίων eSports athletes του κόσμου για πιο ακριβείς εντολές στο gaming σε σύγκριση με τα κλασσικά πληκτρολόγια.

Μετά από ενδελεχή έρευνα οι πολυβραβευμένοι μηχανικοί της Razer όρισαν την τέλεια απόσταση ενεργοποίησης για ένα gaming μηχανικό πλήκτρο και τελικά μείωσαν την απόσταση από το σημείο της ενεργοποίησης μέχρι το σημείο επαναφοράς στο μισό έτσι ώστε να πετυχαίνουν γρηγορότερες και πιο ακριβείς εντολές στο gaming σε σχέση με τα παραδοσιακά μηχανικά πληκτρολόγια.

Παράλληλα, η βελτιωμένη τεχνολογία Anti-Ghosting επιτρέπει το ταυτόχρονο πάτημα έως και 10 πλήκτρων ενώ το πληκτρολόγιο είναι καλυμμένο με αντιολισθητική επιφάνεια που δεν αφήνει δαχτυλιές!

Με τη λειτουργία Chroma αφήνει τα LED της συσκευής την επιλογή μοτίβων και κινήσεων ανάμεσα στα 16.8 εκατομμύρια χρώματα για να διαλέξετε το αγαπημένο σας ανάλογα το game!

Επίσης, με δυνατότητα φωτισμού μεμενομένων πλήκτρων, είναι ιδανικό για να διαχωρίσετε το QWER ή το WASD στο πληκτρολόγιό σς! Τέλος, τα modes του είναι επικά, αφού μπορούν να αναβοσβήνουν 2 χρώματα, να αλλάζουν με αργό ρυθμό ή να ανάβουν τα πλήκτρα τη στιγμή που τα πατάς!

Ενδ. τιμή: 152€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed