Νextbook Flexx: Ένα Windows tablet 10,1 ιντσών που γίνεται… λάπτοπ!

03/08/2015

Το Νextbook Flexx έρχεται με ενσωματωμένο 3G, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel και πληκτρολόγιο για να το μετατρέψετε εύκολα σε… λάπτοπ! Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του και πείτε “ναι” στη δικτύωση εν κινήσει.

Εκμεταλλευτείτε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel και τα 2GB μνήμης Ram για να κάνετε γρήγορα τις εργασίες σας και τη μεγάλη οθόνη 10.1″ IPS για να οδηγηθείτε προς τη ψυχαγωγία και τα games.

Παράλληλα, αποθηκευτικός χώρος 32GB σας επιτρέπει να έχετε μαζί σας όλες τις εφαρμογές που χρειάζεστε!

Ωστόσο, είναι ιδανικό και για όσους ψάχνουν ένα tablet που αποθανατίζει τις προσωπικές του στιγμές, καθώς είναι εξοπλισμένο με δυο κάμερες των 2MP η κάθε μία

Επιπλέον με το ενσωματωμένο Wi-Fi μπορείτε να “εκμεταλλευτείς” τα δημόσια HotSpots για internet χωρίς χρεώσεις… πέρα από τη δυνατότητα του δικτύου 3G.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nextbook χαρακτηρίζεται ως 2 σε 1 συσκευή, αφού οταν συνδέσετε το tablet στο πληκτρολόγιο, έχετε και ένα Netbook που θα διευκολύνει τη δουλειά σας εκτός γραφείου.

Διαθέτει Windows 8.1 και ανοίγει ταχύτητα τις εφαρμογές ή φορτώνει γρήγορα τα games χωρίς “κολλήματα” χάρη στη 2GB μνήμη RAM του.

Ενδ. τιμή: 279,00€


Tablets, Νέα


Check Our Feed