Κωτσόβολος: Αποκτήστε δωρεάν τα Windows 10

Τα Windows 10 έρχονται στον Κωτσόβολο. Οι πελάτες που θα αποκτήσουν οποιαδήποτε συσκευή με Windows 8 ή Windows 7 θα είναι σε θέση να την αναβαθμίσουν εντελώς δωρεάν σε… Windows 10 για ένα χρόνο.

Η εταιρεία Κωτσόβολος ενημερώνει τους πελάτες της ότι μπορούν να αποκτήσουν οποιαδήποτε συσκευή με Windows 8 ή Windows 7 και να την αναβαθμίσουν εντελώς δωρεάν σε Windows 10 για έναν ολόκληρο χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμά τους στις 29 Ιουλίου 2015.

Τα Windows 10, έρχονται με νέα και βελτιωμένα features, τα οποία κάνουν πραγματικά το προϊόν νέο. Όλοι οι χρήστες PC, laptop, tablet, smartphone θα βλέπουν ένα ενιαίο περιβάλλον χρήσης και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη βελτιωμένη εμπειρία με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

– Τη γνωστή επιφάνεια εργασίας να επιστρέφει, απλά καλύτερη,

– το Start Menu πάλι στην επιφάνεια εργασίας,

– ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα περιήγησης, το Microsoft Edge, που έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνουν όλοι την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο,

– νέες εφαρμογές e-mail και Ημερολογίου, οι οποίες είναι σαφώς πιο όμορφες, χρηστικές και παραμετροποιήσιμες,

– τη βελτιωμένη Cortana, τον ψηφιακό «βοηθό» των Windows, που καταλαβαίνει τις φωνητικές και γραπτές εντολές.

Η αλυσίδα Κωτσόβολος θέλει να προσφέρει τις πιο δυνατές τεχνολογικές εμπειρίες στους πελάτες της και καλεί όλο τον κόσμο να ζήσει από κοντά τα Windows 10 στα καταστήματα, με την άφιξή τους.

Με μοναδική εξυπηρέτηση, καινοτόμες υπηρεσίες και ασυναγώνιστα προγράμματα πληρωμής, τα Windows 10 θα είναι ακόμη πιο κοντά σε όλους, από τις 29 Ιουλίου, μιας και το έμπειρο προσωπικό των καταστημάτων του δικτύου Κωτσόβολος θα μπορεί να λύσει όλες τις απορίες τους.

Επίσης, χάρη στην Υπηρεσία Εγκατάστασης από το Support 360° οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγκαταστήσουν τα νέα Windows 10 στους υπολογιστές τους πάντα με την υποστήριξη της Κωτσόβολος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed