All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΑξεσουάρΝέα

Microsoft: Ασύρματος φορτιστής DT-903 για windows phones

Πρόκειται για τον ασύρματο φορτιστή της Microsoft που κάνει τη ζωή σας πιο άνετη και έχει ως ενδεικτική τιμή τα 79,90€. To νέο πλαίσιο φόρτισης συνδυάζει την ανάγκη για άνεση με την ελκυστική εμφάνιση της συσκευής.

Με το λεπτό προφίλ, τις στρογγυλεμένες άκρες και το λαμπυρίζον προειδοποιητικό φωτάκι, το πλαίσιο ασύρματης φόρτισης DT-903 αποτελεί όμορφο απόκτημα για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Με τον ασύρματο φορτιστή της Microsoft DT-903 εάν αντιστοιχίσετε ένα Lumia τεχνολογίας Bluetooth με το πλαίσιο DT-903, ένα απαλό φωτάκι θα αναβοσβήνει κάτω από τον φορτιστή, όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας σας είναι χαμηλό.

Μια φιλική υπενθύμιση ότι πρέπει να φορτίσετε το τηλέφωνό σας. Άλλος ένας τρόπος με τον οποίο σας διευκολύνει η ασύρματη φόρτιση.

Με το DT-903 θα γνωρίζετε επίσης, τι συμβαίνει στο τηλέφωνό σας χωρίς καν να το κοιτάξετε. Όταν αντιστοιχίσετε το Lumia σας με το πλαίσιο DT-903, το προειδοποιητικό φωτάκι στον φορτιστή λάμπει, όταν έχετε αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα.

Χρησιμοποιεί το πρότυπο φόρτισης Qi, είναι 2.500 mA και είναι συμβατό με ευρεία ποικιλία συσκευών, ενώ η τροφοδότησή του είναι δυνατή μέσω θύρας USB. Πάρτε μαζί σας το πλαίσιο DT-903, συνδέστε το σε θύρα USB και απολαύστε γρήγορη και εύκολη φόρτιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed