All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Η Microsoft “αγκαλιάζει” iOS & Android εφαρμογές!

Μια από τις κορυφαίες ανακοινώσεις της Microsoft στο συνέδριο Build 2015! Ειδικότερα, η εταιρεία – κολοσσός φαίνεται ότι ανοίγει την πόρτα προς την υποστήριξη εφαρμογών Android και iOS από τις συσκευές Windows 10.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορεί ο χρήστης να εγκαθιστά αρχεία από το Google Play ή το iTunes στο Windows 10 smartphone ή tablet του!

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια σημαντική κίνηση που αφορά τους developers, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν εργαλεία για να μεταφέρουν στα Windows 10 τα app που έχουν αναπτύξει για το iPhone, το iPad ή τις Android συσκευές. Αυτές θα “τρέχουν” σε Windows security container, ώστε να χαρίζουν απεριόριστη ασφάλεια δεδομένων.

Έτσι, η εταιρεία φιλοδοξεί να χτυπήσει τους ανταγωνιστές της και να μειώσει το “κενό” των εφαρμογών στις συσκευές με λειτουργικό Windows. Αυτό συμβαίνει γιατί θα δελεάσει τους developers να πουν “ναι” και στη δημιουργία εφαρμογών για το δικό της store.

Στόχος της Μicrosoft δεν είναι άλλος από το να οδηγήσει δισεκατομμύρια χρήστες προς τα Windows 10 μέσα στα επόμενα δυο με τρια χρόνια και να καταφέρει να “φτάσει” τον αριθμό των Android και iOS εφαρμογών στο store της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed