Η Microsoft “κλείνει” τα 40 χρόνια λειτουργίας

H Μicrosoft κλείνει τα 40 χρόνια λειτουργίας και o Bill Gates, ο πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως, έστειλε επιστολή στους εργαζόμενούς του, αναφέροντας ότι το μέλλον ανήκει στα ρομπότ και τις αυτόνομες μηχανές που θα δεν θα καθοδηγούνται… από τον άνθρωπο!

Στις 4 Απριλίου 1975, ο Bill Gates και ο Paul Allen ίδρυσαν μια μικρή εταιρεία, με το όνομα Microsoft, η οποία μετατράπηκε σε… κολοσσό τεχνολογίας!

Μπορεί ο Gates να έχει αποσυρθεί από τη διοίκηση της εταιρείας και να ασχολείται πλέον με τις φιλανθρωπίες του ιδρύματος Bill & Melinda Gates, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβουλεύει τους υπαλλήλους του πάνω στα καινοτόμα προϊόντα.

Με αφορμή τα 40 χρόνια της Μicrosoft, ο Bill Gates δεν δίστασε να ισχυριστεί ότι η τεχνολογία του μέλλοντος θα βασίζεται στα ρομπότ που δεν θα βρίσκονται υπό τη “διαχείριση” του ανθρώπου, αλλά θα αλληλεπιδρούν με αυτόν.

Παράλληλα, αναφέρει ότι ο Satya Nadella, CEO της εταιρείας, θα οδηγήσει την εταιρεία προς το συγκεκριμένο μονοπάτι, όπως φαίνεται άλλωστε, και από τα νέα προϊόντα Cortana, Skype Translator και HoloLens. Τέλος, ευχαριστεί τους υπαλλήλους για την επιτυχημένη πορεία της Microsoft και το μερίδιο ευθύνης που έχουν για… την εξέλιξη του κολοσσού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed