All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΚινητάΝέα

Το νέο Microsoft Lumia 532 Dual Sim με 99€… στα Public!

Το νέο Microsoft Lumia 532 Dual Sim θα το βρείτε στα Public στην τιμή των 99€ και σε 12 άτοκες δόσεις! Θεωρείται το πιο προσιτό smartphone με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2 κάρτες Sim.

Με το δημοφιλές λειτουργικό Microsoft Windows, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2 Ghz για απίστευτες ταχύτητες και μνήμη RAM 1GB για ατελείωτο multitasking, το Lumia 532 Dual Sim διαθέτει υποδοχή για 2 κάρτες Sim και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπο στην εργασία και την επικοινωνία σας.

Επιπλέον εξοπλισμένο με οθόνη 4’’, κάμερα 5MP και μπροστινή κάμερα για να κάνετε κλήσεις Skype και να βγάζετε μοναδικές selfies με τους φίλους σας, το νέο Lumia 532 Dual Sim προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 8GB για να αποθηκεύσετε τα multimedia αρχεία σας, καθώς και ενσωματωμένο Microsoft office για να ανοίγετε και να επεξεργάζεστε έγγραφα και εργασίες όπου και αν βρίσκεστε.

Το οικονομικότερο Microsoft smartphone το νέο Lumia 532 Dual Sim θα το συναντήσετε στο Public.gr και τα καταστήματα Public μόνο με 99€ και σε 12 άτοκες δόσεις (διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed