Το πιο εξελιγμένο ασύρματο ποντίκι της Logitech

Η Logitech εγκαινίασε ένα νέο κόσμο από δυνατότητες στον χώρο των περιφερειακών, με το νέο ασύρματο ποντίκι της, το Logitech® MX Master. Απευθύνεται σε ανθρώπους που δουλεύουν σε πολλές οθόνες, συσκευές και λειτουργικά συστήματα.

Ενσωματώνοντας τις καλύτερες καινοτομίες της στο χώρο της τεχνολογίας ποντικιών – με τις οποίες η Logitech πρωτοπορεί στην αγορά – σε ένα χειροποίητα σμιλεμένο σχέδιο, το MX Master είναι πλέον το μέτρο σύγκρισης για ακριβή, γρήγορη και άνετη πλοήγηση σε υπολογιστή.

«Το ασύρματο ποντίκι Logitech MX Master είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο και πλήρως παραμετροποιήσιμο ποντίκι που προσφέρει πολλαπλά οφέλη, σε ακρίβεια, έλεγχο και ταχύτητα» σχολίασε η Charlotte Johs, αντιπρόεδρος στον τομέα περιφερειακών υπολογιστών της Logitech, για να καταλήξει πως «… οι πολλές επιλογές πλοήγησης όπως και τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του, το κατατάσσουν ως το καλύτερο ποντίκι που έχουμε ποτέ δημιουργήσει».

To νέο ποντίκι έχοντας τις ρίζες του σε μια μεγάλη γκάμα ασύρματων μοντέλων όπως το Logitech MX Revolution και το Logitech Performance MX, είναι ιδανικά μορφοποιημένο για άνεση αλλά και σχεδιασμένο για ταχύτητα και πλήρη έλεγχο. Το σχήμα του στηρίζει αποτελεσματικά και σε μια φυσική θέση την παλάμη και τον καρπό, ώστε να απολαμβάνουμε μια άνετη εμπειρία χρήσης, υποβοηθούμενη από τη μελετημένη θέση των πλήκτρων και των ροδελών κύλισης.

Το MX Master διαθέτει ροδέλα κύλισης με επιταχυνόμενη απόκριση, η οποία προσφέρει άμεση μετάβαση από μετακίνηση ανά ένα κλικ σε υπερταχύ scrolling. Επίσης, μια μοναδική δεύτερη ροδέλα κύλισης, τοποθετημένη στο πλάι για χρήση με τον αντίχειρα, μας δίνει οριζόντιο scrolling και μετακίνηση μεταξύ tabs ιστοσελίδων.

Το ποντίκι συνδέεται απλούστατα σε υπολογιστές Windows® ή Mac® μέσω του μικροσκοπικού δέκτη Logitech Unifying που διαθέτει τεχνολογία Bluetooth® Smart, και μπορεί να συνδεθεί με έως και τρεις συσκευές, π.χ. με επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop ή tablet, ενώ με το πάτημα του πλήκτρου Logitech Easy-SwitchTM μπορούμε να «μετακινηθούμε» ανάμεσα στις τρεις συσκευές! Τέλος, ένα ακόμη πλήκτρο μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αναπαράγει τις gestures των υπολογιστών Mac® για ακόμη μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Από πλευράς παραμετροποίησης, το λογισμικό Logitech OptionsTM μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε τα πλήκτρα ώστε να αντιστοιχούν σε οποιαδήποτε εντολή μας εξυπηρετεί. Παράλληλα, η τεχνολογία laser Logitech DarkfieldTM προσφέρει κορυφαία απόδοση ανίχνευσης, ουσιαστικά σε κάθε είδους επιφάνεια, ακόμη και πάνω σε γυαλί ή σε έντονα γυαλιστερή επιφάνεια.

Το MX Master έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία διαρκεί έως και 40 μέρες με μια πλήρη φόρτιση (ανάλογα τη χρήση), ενώ ένας φωτεινός δείκτης θα σας ειδοποιήσει όταν τελειώνει. Τέσσερα λεπτά φόρτισης αρκούν για μια ημέρα χρήσης, ενώ μπορεί να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε όταν φορτίζει, οπότε δεν χάνετε καθόλου χρόνο.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το ασύρματο ποντίκι Logitech MX Master αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 105€.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed