All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΑξεσουάρΝέα

Keep Out: Το R2 mouse pad για «σκληρό» παιχνίδι

Η Keep Out, εταιρεία που κατασκευάζει περιφερειακά για τους απαιτητικούς gamers, παρουσιάζει το R2 mouse pad για «επαγγελματικό» gaming που χρειάζεται ταχύτητα και ακρίβεια κινήσεων.

Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, οι επιδόσεις στο «επαγγελματικό» gaming εξαρτώνται από την ταχύτητα και την ακρίβεια των κινήσεων του παίκτη. Κάθε κίνηση, κάθε απλή μετατόπιση του mouse έστω και κατά μερικά χιλιοστά, μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Επιπλέον η απόκριση του mouse στην καθοδήγηση του χρήστη, σχετίζεται άμεσα με τις συνθήκες χρήσης του και τις επιφάνειες επί των οποίων αυτό κινείται. Μια ολισθηρή ή «άγρια» επιφάνεια συμβάλουν στον διαφορετικό βαθμό ολίσθησης του mouse.

Το Keep Out R2 mouse pad, έχει υφασμάτινη επιφάνεια τελευταίας γενιάς με εντυπωσιακή απεικόνιση. Η επιφάνεια είναι βελτιστοποιημένη για οπτικά και laser ποντίκια. Η άνεση και η εργονομία που προσφέρει θα κάνει τον παίκτη να αισθάνεται απόλυτη άνεση στο παιχνίδι.

Η τεράστια επιφάνειά του, διαστάσεων 320 x 270 x 3 mm, διευκολύνει την κινητικότητα του ποντικιού και ως εκ τούτου τις δυνατότητες παιξίματος του χρήστη.

Διαθέτει βάση από φυσικό καουτσούκ για αυξημένης ασφάλειας πρόσφυση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άνεση για τον καρπό και για το χέρι, ακόμη και μετά από πολλές ώρες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

– Υφασμάτινη επιφάνεια τελευταίας γενιάς
– Βελτιστοποίηση για οπτικά και laser ποντίκια
– Βάση από φυσικό καουτσούκ
– Διαστάσεις: 320 x 270 x 3 mm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed