Διαθέσιμο το νέο Lumia 435 στην Ελλάδα

20/02/2015

Η Microsoft Corp. ανακοινώνει την διαθεσιμότητα του Lumia 435 στην Ελλάδαμε εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 89 Ευρώ. Το Lumia 435 είναι η πιο προσιτή συσκευή Lumia έως τώρα αλλά και η πρώτη της σειράς 400.

Διαθέτει τα κύρια χαρακτηριστικά ενός smartphone ενώ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εφαρμογές αλλά και να βιώσουν τις καλύτερες εμπειρίες Windows Phone.

Ομαλή ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών ενεργειών μεταξύ ιστοσελίδων, κορυφαίων εφαρμογών και παιχνιδιών, με επεξεργαστή 1.2GHz Dual Core και με 1GB RAM που παρέχει όλη την απαιτούμενη ισχύ.

Εναλλαγή χωρίς κόπο από κλήση φωνής σε κλήση βίντεο με το ενσωματωμένο Skype και την εμπρόσθια κάμερα.

Εύκολη διαχείριση και διαμοιρασμός αρχείων με την εγκατεστημένη σουίτα Microsoft Office.

Δημιουργία ασφαλών αντίγραφων των αρχείων με τα 30 GB δωρεάν1 αποθηκευτικού χώρου στο cloud από το OneDrive.

Εύκολη διαχείριση σε προσωπική και επαγγελματική αλληλογραφία με το Microsoft Outlook έτοιμο προς χρήση.

Εξαιρετικές φωτογραφίες γρήγορα και απλά με την εφαρμογή Lumia Camera. Επεξεργασία και διαμοιρασμός φωτογραφιών selfie με την εμπρόσθια κάμερα και την εφαρμογή Lumia Selfie.

Διαμόρφωση της αρχικής οθόνης ανάλογα με τις επιθυμίες του χρήστη με την τελευταία έκδοση των Windows Phone 8.1 και την ολοκληρωμένη αναβάθμιση Lumia Denim με το κέντρο ειδοποιήσεων, τo Word Flow και τα Live Folders.

Συνεχής ενημέρωση των χαρακτηριστικών του λειτουργικού μέσω των συχνών του αναβαθμίσεων.

«Καθώς η δημοτικότητα των smartphones αυξάνεται διαρκώς, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αναζητεί μια συσκευή η οποία να φέρει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός smartphone χωρίς όμως να συνοδεύεται από υψηλή τιμή» δήλωσε ο Λάμπρος Ζολώτας, Επικεφαλής Πωλήσεων για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, του τμήματος Mobile Devices της Microsoft.

«Το Lumia 435 είναι τέτοιου είδους συσκευή: Παρέχει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά ενός smartphone, το πιο εξελιγμένο λογισμικό Windows Phone, χιλιάδες εφαρμογές αλλά και τις κορυφαίες υπηρεσίες της Microsoft και όλα αυτά σε μία απίστευτη τιμή».

To Lumia 435 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου σε έντονο πράσινο, έντονο πορτοκαλί, λευκό και μαύρο χρώμα…  με εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 89 Ευρώ.


Κινητά, Νέα


Check Our Feed