Νέο ThinkPad YOGA για τους επαγγελματίες

13/01/2015

Το ευέλικτο ThinkPad YOGA 12 ιντσών, 14 ιντσών και 15 ιντσών από τη Lenovo έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών καταναλωτών.
Επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της παραγωγικότητας και ενός σπουδαίου υπολογιστή για προσωπική χρήση. Φτιαγμένο για το γραφείο, το σπίτι ή και για φοιτητές, το ThinkPad YOGA παρέχει φορητή ευελιξία που χαρακτηρίζεται από τη νέα τεχνολογία «ActivePen» σε επιλεγμένα μοντέλα, μαζί με τον κομψό σχεδιασμό και τα βελτιωμένα επιχειρηματικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης μιας προαιρετικής 3D κάμερα στο Yoga ThinkPad 15.

Επιλεγμένα μοντέλα ThinkPad YOGA διαθέτουν το προαιρετικό «ActivePen» χαρακτηριστικό για εύκολη και με ακρίβεια γραφή με το χέρι. Ιδανικό για χειρόγραφες σημειώσεις, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημιουργία παρουσιάσεων, το «ActivePen» μιμείται την πραγματική γραφή ενός χρήστη σε χαρτί. Το YOGA 12 συνεχίζει να προσφέρει την επιλογή ψηφιακού στυλό που παρέχει μια εσωτερική θέση για την γραφίδα. Το ThinkPad δημιουργεί μια πρωτοποριακή εμπειρία γραφής, ανεξάρτητη από την τεχνολογία της γραφίδας.

Με τέσσερεις λειτουργίες και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα, οι χρήστες μπορούν να γράψουν ψηφιακά ή να απολαύσουν οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του ThinkPad YOGA: να πληκτρολογήσουν ή να γράψουν σε λειτουργία Laptop, να κρατήσουν σημειώσεις στη λειτουργία Tablet, να παρουσιάσουν σε συναδέλφους σε θέση Stand ή απλά να χαλαρώσουν παρακολουθώντας μια ταινία σε λειτουργία Tent. Παράλληλα, το ‘Lift and Lock’ πληκτρολόγιο κάνει την εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας Laptop και Tablet πολύ εύκολη χωρίς την ακούσια πληκτρολόγηση.

Λεπτές και ελαφριές στα μόλις 19mm και λιγότερο από 1.5kg στο μοντέλο των 12 ιντσών, αυτές οι στυλάτες συσκευές έρχονται σε μαύρο χρώμα με ένα ελκυστικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και οθόνη αφής FHD.
Το ThinkPad YOGA διαθέτει επίσης άλλη μια νέα τεχνολογία που βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις: μια ενσωματωμένη κάμερα 3D. Η πρώτη τρισδιάστατη κάμερα της Lenovo σε φορητό υπολογιστή, έρχεται προαιρετικά για το μοντέλο των 15 ιντσών. Σήμερα, οι 3D κάμερες χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις για μια πιο προσωπική εμπειρία conferencing και για τη σάρωση μικρών αντικειμένων για εφαρμογές 3D εκτύπωσης.

Το ThinkPad YOGA είναι έτοιμο για δουλειά με ισχυρό επεξεργαστή 5ης γενιάς Intel® Core™ i7, Windows 8.1 με το προαιρετικό vPro για διαχειριζόμενα περιβάλλοντα (12 ίντσες μόνο), μεγάλη αποθηκευτική δυνατότητα έως 1 TB και Dolby Home Theatre v4.

Τα μοντέλα ThinkPad YOGA επεκτείνουν τη συνολική εμπειρία χρήσης με την εφαρμογή SHAREit της Lenovo που βοηθά τον εύκολο διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ των συσκευών. Οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν υποστήριξη μέσω των Υπηρεσιών Lenovo για τις συσκευές ThinkPad YOGA convertibles, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ποικιλία υπηρεσιών: Προστασία από τυχαία Ζημιά, Εγγύηση Αναβάθμισης, προτεραιότητα τεχνικής υποστήριξης και άλλα.


Tablets


Check Our Feed