Νέα Dell Inspiron 20 3000 AIO

01/12/2014

Η σειρά προϊόντων Inspiron 20 3000 AIO προσφέρει ελκυστικά χαρακτηριστικά, με προϊόντα που είναι αρκετά μικρά, ώστε να μετακινούνται εύκολα μέσα στον οικιακό χώρο.

Η νέα σειρά Dell Inspiron 20 3000 AIO είναι το νεότερο προσιτό σύστημα ΑΙΟ από την Dell, το οποίο περιλαμβάνει έναν ελκυστικό συνδυασμό χαρακτηριστικών και εξαιρετικά ηχεία σε ένα επαναστατικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Με μια οθόνη HD 19,5 ιντσών και με τετραπύρηνους επεξεργαστές Intel Pentium, είναι αρκετά ελαφρύ για να μετακινείται εύκολα στο σπίτι, όπως απαιτείται, επιτρέποντας στις οικογένειες να επιλέξουν πώς βλέπουν το περιεχόμενό τους και πού.

Οι οικογένειες μπορούν πολύ εύκολα να υλοποιήσουν ένα σενάριο χρήσης που επιτρέπει να το χρησιμοποιήσουν κατά κύριο λόγο ως ένα οικογενειακό υπολογιστή στο σαλόνι, αλλά περιστασιακά να το μετακινούν σε ένα παιδικό δωμάτιο, για να συμβάλλει στην ολοκλήρωση των σχολικών εργασιών. Το νέο σύστημα All in One (AIO) έχει ένα ρυθμιζόμενο πλαίσιο μορφής Α ως στήριγμα με πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία χρήσης, όπως κι αν το τοποθετήσει ο χρήστης. Με τεχνολογία ήχου Waves MAXXAudio και ενσωματωμένο sub-woofer, ο εξαιρετικός ήχος για απολαυστικά πολυμέσα δεν κοστίζει πλέον ακριβά.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Τα νέα μοντέλα διατίθενται άμεσα στην ελληνική αγορά από το δίκτυο συνεργατών της Dell και καλύπτονται από την μοναδική εγγύηση Dell Next Business Day η οποία προσφέρει στους καταναλωτές 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο του πελάτη.


Νέα


Check Our Feed