Logitech G302 Daedalus Prime

Σχεδιασμένο για και δοκιμασμένο από επαγγελματίες gamers, το Logitech G302 προσφέρει την απόδοση και την ακρίβεια που απαιτούν οι αθλητές του ψηφιακού κόσμου

Η Logitech, κορυφαία εταιρία σε καινοτομίες στο χώρο των gaming περιφερειακών, παρουσίασε σήμερα το τελευταίο μοντέλο της στα ποντίκια της σειράς Logitech G, το Logitech® G302 Daedalus Prime™ MOBA. Το ποντίκι έχει δοκιμαστεί από επαγγελματίες παίκτες παιχνιδιών τύπου MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους μέλη των γνωστών ομάδων Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze, και Invictus Gaming. Το Logitech G302 έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των κορυφαίων επιπέδων του επαγγελματικού gaming. Συγκεκριμένα, ένα αποκλειστικής σχεδίασης σύστημα τάνυσης μέσω μεταλλικού ελατηρίου βελτιώνει την απόκριση στο κλικ, κάνοντας την δράση στο παιχνίδι γρήγορη και μεγάλης ακρίβειας.

Το G302 εκπροσωπεί την δεδομένη δέσμευση της Logitech στο να εφαρμόσει τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις στην σχεδίαση προϊόντων που θα βοηθήσουν τους gamers να κερδίσουν. Συνολικά, τα πλήκτρα, το σχήμα και βάρος του ποντικιού είναι μοναδικά διαμορφωμένα για τις απαιτήσεις των επαγγελματιών παικτών παιχνιδιών MOBA, με γρήγορο και άμεσο δεξί και αριστερό κλικ.
«Κατασκευάσαμε το Logitech G302 ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καλύτερων επαγγελματιών gamers στον κόσμο» εξήγησε ο Vincent Tucker, διευθυντής του τομέα gaming της Logitech. «Το G302 είναι το καλύτερο ποντίκι για παιχνίδια MOBA, καθώς συνδυάζει την άνεση με την αντοχή και την καλύτερη τεχνολογία στο χώρο. Έτσι μπορεί να αντέξει στις απαιτήσεις του gaming σε κορυφαίο επίπεδο, προσφέροντας ιδιαίτερα γρήγορο κλικ και χρονισμό ακριβείας, στοιχεία κρίσιμα, καθώς η νίκη από την ήττα μπορεί να απέχουν μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου».

Το Logitech G302 διαθέτει επίσης την τεχνολογία αισθητήρα Logitech Delta Zero™, η οποία συνδυάζει μια αποκλειστική σχεδίαση του φακού του αισθητήρα, μια ιδιαίτερη γεωμετρία φωτισμού, μαζί με εξελιγμένους αλγόριθμους, ώστε να μας δώσει την πιο ακριβή απόδοση –σήμερα- των κινήσεων του χεριού μας σε δράση στην οθόνη.
Σχολιάζοντας το νέο ποντίκι, ο Jason “WildTurtle” Tran από την ομάδα gaming Team SoloMid, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι απίστευτα ελαφρύ και άμεσο σε απόκριση, τα πλήκτρα είναι γρήγορα και έχουν άψογη αίσθηση, ενώ η ανίχνευσή του είναι αψεγάδιαστη. Το G302 είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Κατασκευή για μεγάλης ταχύτητας κλικ
Ένα σύστημα τάνυσης μέσω μεταλλικού ελατηρίου βελτιώνει την απόκριση του δεξιού και του αριστερού κλικ, κάνοντας το πάτημά τους ακόμη πιο γρήγορο και ακριβές. Πέρα από την κορυφαία αίσθηση, τα πλήκτρα αυτά μπορούν να ανιχνεύουν έως και 5 κλικ το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι το Logitech G302 μπορεί να ανταποκριθεί και στο πιο γρήγορο πάτημα. Αυτό το χαρακτηριστικό, πολλές φορές, μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις
Το Logitech G302 διαθέτει έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ώστε να μπορούμε να το προσαρμόσουμε στην δική μας gaming εμπειρία. Ο προγραμματισμός μπορεί να είναι οτιδήποτε, από αντιστοίχιση κρίσιμων πλήκτρων μέχρι περίπλοκες μακρο-εντολές. Η εντυπωσιακή αυτή ευελιξία ρύθμισης γίνεται είτε απευθείας μόλις το βγάλουμε από τη συσκευασία του, είτε μέσω χρήσης του gaming λογισμικού της Logitech, για εξειδικευμένη αντιστοίχιση εντολών ανά παιχνίδι. Ακόμη, το G302 διαθέτει τέσσερις άμεσης πρόσβασης ρυθμίσεις ανάλυσης DPI, κάνοντας πανεύκολη την αλλαγή, π.χ. μειώνοντας την ανάλυση για στόχευση ενός pixel, ή ανεβάζοντάς την για ταχύτατη πλοήγηση, όλα με κορυφαία ακρίβεια.

Ελαφριά και ανθεκτική σχεδίαση
Η ελαφριά σχεδίαση του ποντικιού περιλαμβάνει ιδιαίτερα χαμηλής τριβής ποδαράκια και υπερ-ανθεκτικά πλήκτρα τα οποία έχουν δοκιμαστεί για πάνω από 20 εκατομμύρια κλικ –μια χρήση που αντιστοιχεί σε παιχνίδι επαγγελματία gamer 15 ωρών την μέρα, για δύο χρόνια. Έτσι ο χρήστης μπορεί να παίζει έχοντας τη σιγουριά ότι το Logitech G302 θα επιβιώσει σε όσες «μάχες» δώσει μπροστά στην οθόνη του.

Τιμή και διαθεσιμότητα
To gaming ποντίκι Logitech G302 Daedalus Prime MOBA αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Νοέμβριο 2014 με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site gaming.logitech.com ή το αντίστοιχο blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed