Νέα οθόνη Philips 27 ιντσών

Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz GPU-synchronized και χρόνο απόκρισης 1ms, η νέα οθόνη Philips 27-ιντσών επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του έντονου και ανταγωνιστικού παιχνιδιού.

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Η/Υ Philips, παρουσιάζει μια νέα οθόνη ιδανική για τους αληθινούς οπαδούς του gaming: την οθόνη Philips 27-ιντσών 272G5DYEB με NVIDIA G-SYNC. Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, η συγκεκριμένη οθόνη ενημερώνει το περιεχόμενο σχεδόν δυόμισι φορές πιο συχνά από ό, τι μια τυπική οθόνη. Αφήνοντας στο GPU τον έλεγχο της ανανέωσης, επιτυγχάνεται εξαιρετικά ομαλή κίνηση που περιλαμβάνει κρίσιμες εικόνες που λείπουν σε οθόνες με συνηθισμένο ρυθμό ανανέωσης. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να στοχεύσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα αντικείμενα και να αναβαθμίσουν το παιχνίδι τους.

NVIDIA G-SYNC – πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σοβαροί gamers όταν παίζουν σε μια τυπική οθόνη, είναι ο χαμηλός ρυθμός καρέ, που κάνει τα αντικείμενα να φαίνονται σαν να πηδούν ξαφνικά από το ένα σημείο στο άλλο. Το chipset της NVIDIA G-SYNC είναι σχεδιασμένο για τους gamers που επιθυμούν μια οθόνη που παίζει τόσο έντονα και γρήγορα όσο και αυτοί. Η Philips NVIDIA G-SYNC με την προηγμένη υποστήριξη γραφικών, είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας για τις γρήγορες κινήσεις των έμπειρων gamers. Επανασχεδιάζοντας την εικόνα της οθόνης έως και 144 φορές ανά δευτερόλεπτο, λιγοστεύουν οι πιθανότητες τα αντικείμενα να πηδούν στα ξαφνικά, ενώ η ακριβής στόχευση γίνεται πιο εύκολη.

Η επαναστατική απόδοση του G-SYNC επιτυγχάνεται με το συγχρονισμό του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης και του Graphics Processing Unit (GPU), δίνοντας ουσιαστικά τον έλεγχο χρονισμού των ενημερώσεων της οθόνης στο GPU. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης προσαρμόζεται συνεχώς στο ρυθμό καρέ που έχει κοινοποιηθεί από το GPU. Αυτό εξαλείφει το σχίσιμο και το τραύλισμα της οθόνης που αφαιρεί από μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία gaming. Επίσης, μειώνει σημαντικά την καθυστέρηση εισόδου. Ως αποτέλεσμα, οι σκηνές φαίνονται αμέσως, τα αντικείμενα αποδίδονται με εκπληκτική ευκρίνεια και σαφήνεια, και το παιχνίδι γίνεται εξαιρετικά ομαλό σε όλη του τη διάρκεια. Με λίγα λόγια, δίνει στους σοβαρούς gamers ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Με ευρύχωρη οθόνη 27-ιντσών, χρόνο απόκρισης 1ms GTG και υποστήριξη Full HD, οι gamers απολαμβάνουν επιπλέον εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, με αιχμηρά, λαμπερά χρώματα και εξαιρετική αναπαραγωγή εικόνας.

Συνδεσιμότητα με εκπληκτική ταχύτητα
Μία τόσο δυνατή πρόταση όσο η οθόνη Philips 272G5DYEB με NVIDIA G-SYNC, απαιτεί η σύνδεση του Η/Υ με την οθόνη να είναι αντίστοιχου επιπέδου. Η νέα οθόνη gaming διασφαλίζει ότι η σύνδεση με τον Η/Υ θα είναι πάντα υψηλής απόδοσης. Η τεχνολογία DisplayPort, με εξαιρετική απόδοση και χωρίς καθυστερήσεις, προσφέρει στους παίκτες απεικόνιση υψηλής ταχύτητας και ρυθμό ανανέωσης που ταιριάζουν στη μοναδική απόδοση της οθόνης G-SYNC. Παρέχει καλύτερη απόδοση από ότι το πρότυπο DVI, υποστηρίζοντας καλώδια μήκους μέχρι 15 μέτρα και μεταφορά δεδομένων 21,6 Gbps. Με τις θύρες USB 3.0 οι χρήστες επωφελούνται από την γρήγορη μεταφορά USB – περίπου 10 φορές ταχύτερη από ό, τι το πρότυπο USB 2.0. Αυτές οι επιλογές συνδεσιμότητας καθιστούν τη νέα οθόνη Philips ως μια εξαιρετική επιλογή, όχι μόνο για gaming και ταινίες, αλλά και για γενική χρήση στο γραφείο και το σπίτι.

Η νέα οθόνη Philips 272G5DYEB με NVIDIA G-SYNC θα είναι διαθέσιμη στο τέλος Οκτωβρίου 2014 στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών με προτεινόμενη τιμή λιανικής €699.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed